Naar boven

Members only alert: Pre-Singles Day korting!

Singles Day is on it's way! Daarom hebben we voor jou een exclusieve members only actie: Vanaf NU shop je met maar liefst 22% korting op het gehele assortiment van Paula's Choice, First Aid Beauty & This Works. Gebruik de code PRESINGLESDAY en shop alleen vanavond tot 24:00 uur jouw favoriete beauty producten met korting. Om je single-self, een vriend of vriendin extra te verwennen krijg je óók nog eens bij aanschaf van €35 of meer aan This Works producten een full size Morning Expert Shower Gel t.w.v €23! Deze bodywash verbetert je stemming onder de douche direct en geeft je dag een opwekkende kickstart. 

22% op Paula's Choice

Paula’s Choice Skincare is het innovatieve merk van Paula Begoun, ook wel bekend als de ‘Cosmetics Cop’. Met 20 bestsellers op haar naam en als founder van Beautypedia is ze met recht een beauty expert te noemen. De huidverzorgingsrange van Paula’s Choice bestaat uit effectieve, complete skincare routines met hoge concentraties aan actieve ingrediënten. 

Shop Paula's Choice
 
22% op First Aid Beauty

First Aid Beauty is je eerste hulp bij huidproblemen, en zorgt ervoor dat elke huid, iedere dag een good-skin-day kan hebben! Naast skincare essentials bieden ze specifieke oplossingen die gelijk verlichting én langdurige resultaten geven! 

Shop First Aid Beauty
 
22% op This Works

This Works is van mening dat slaap de eerste en meest belangrijk stap is in elke huidverzorgingsroutine. Naast hun natuurlijke en effectieve ‘slaapmiddelen’ bieden ze doelgerichte skincare producten die in harmonie werken met je body-clock om je skin-performance gedurende 24h per dag te optimaliseren. 

Shop This Works
 
 

Deep Sleep Body Whip - 200 ml This Works Deep Sleep Body Whip - 200 ml 32,00
Bestellen
bestel

-