Naar boven

Wij bedanken je voor 2019 met 19% korting!

 
Ons ‘dankjewel’ cadeau voor 2019: 19% korting!

Wij zeggen ‘dankjewel’! Voor het vertrouwen dat je in COSMANIA hebt gehad in 2019 en daarom geven we je 19% korting op je hele bestelling als cadeau tot het einde van dit jaar (disndag 31 december 23.59 uur). Gebruik de code: thankyou2019 

Shop nu!
 


Feestelijke wimpers

De natuurlijke ILIA Limitless Lash Mascara maakt je wimpers langer, dikker en geeft ultra volume! Ga voor die charmante, maar glamoureuze blik!

Be the queen
 
Color your nails healthy met dit cadeau!

Bij de nagellakken van het Londense Nailberry gaat het om de inhoud. Of juist, om wat er níet in zit. De nagellak van Nailberry is ademend en ‘free from’ 12 chemicaliën. Ga voor kleuren die knallen en ontvang nu bij aankoop van 2 Nailberry lakjes, de bestselling 2-in-1 Base- en Topcoat cadeau!

Shop Nailberry
 
LAKWERK

Creëer thuis de gaafste en grappigste nagels met de allernieuwste nailart stickers van The Coucou Club. 

DIY
 
Glow-on-the-go

Deze Pixi on-the-glow moisturiser in stickvorm gebruik je op je gezicht, lichaam en haar en reist met je mee naar elke party!

Glow on
 
Make-me-up met No Make-Up

Maak jezelf partyproof en ga voor die verfrissende finishing touch met de No Makeup Skincare van Perricone MD! De No Makeup Skincare herstelt de huid en geeft direct en op de langere termijn een gezonde glanzende huid! En heb jij de nieuwe PerriconeMD lipsticks al ontdekt?

Shop Perricone make-up