Naar boven

Human+Kind

Het Ierse merk Human+Kind is een doorbraak in het denken over skincare. Human+Kind ontwikkelt effectieve, natuurlijke, betrouwbare en eenvoudige producten met een meervoudige werking voor alle huidtypes. Dus be kind to yourself met Human+Kind!
Geniet nu extra van Human+Kind ontvang bij aankoop van 2 full size producten een full-size Tropical Hand & Foot Cream cadeau t.w.v. €9,50! Het cadeau wordt, zolang de voorraad strekt, gelijk aan je shopping basket toegevoegd.

Snel vinden: human+kind day+night creamhuman+kind miracle make-up remover

Over Human+Kind

Human+Kind ziet ‘human kindness’ als dé verzorgende balsem van het leven. Hun credo is: “being kind to others starts with being kind to yourself.” Het Ierse merk is een doorbraak in het denken over skincare. Human+Kind introduceert een nieuwe ethos in huidverzorging en ontwikkelt effectieve, natuurlijke, betrouwbare en eenvoudige producten met een meervoudige werking en gaat de uitdaging aan om de filosofie van de ‘klassieke beauty industrie’ te weerleggen. Niet veel verschillende producten voor verschillende huidzones en verschillende huidtypes, maar producten die kunnen multitasken en voorzien in de behoeften van alle huidtypen en alle leeftijden. Dus be kind to yourself met Human+Kind!