Naar boven

U Beauty

Tina Craig is de oprichtster van BagSnob (een van de eerste Amerikaanse blogs) en een échte autoriteit op het gebied van beauty. Door haar drukke leven wilde zij haar 13-delige verzorgingsroutine vereenvoudigen zonder in te leveren op kwaliteit. Dit inspireerde haar om U Beauty te ontwikkelen. Het clean en vegan beautymerk biedt multifunctionele en wetenschappelijke huidverzorgingsproducten die superieure resultaten leveren. Innovatie en duurzaamheid vormen hierbij de basis.

Over U Beauty

In 2005 begon Tina Craig een van de eerste Amerikaanse blogs: BagSnob. Hiermee werd ze een populaire influencer en een echte autoriteit op het gebied van beauty. Door haar drukke leven wilde zij haar 13-delige verzorgingsroutine vereenvoudigen zonder in te leveren op kwaliteit. ‘’Het verkrijgen van een mooie huid hoeft toch helemaal niet zo ingewikkeld te zijn?’’ Dit inspireerde haar om hoogwaardige huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die overbodigheid vervangen door essentie. Hiermee werd U Beauty geboren!

Het clean en vegan beautymerk biedt slimme, wetenschappelijke huidverzorgingsproducten die superieure resultaten leveren. U Beauty’s gepatenteerde ‘SIREN Capsule-technologie’ vormt hierbij de basis. Niet alleen innovatie, maar ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Zo zijn de verpakkingen gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en gerecycled plastic.