Naar boven
Molton Brown

Molton Brown - Coastal Cypress & Sea Fennel Aroma Reed - 150 ml

Merk:
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Dezelfde dag verzonden
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Verrijk je huis met de betoverende essentie van onze bekroonde Aroma Reeds. Dompel jezelf onder in de verkwikkende mix van gezouten cipres, pittige kardemom en maritieme tonen, die de verfrissende sensatie oproepen van een zeewind tegen ruige landschappen.

Ontworpen om je sfeer te verbeteren, bieden deze Aroma Reeds vier maanden lang continue verspreiding, terwijl de elegante glazen fles en acht Mayfair Ebony stokjes een vleugje verfijning toevoegen aan elke ruimte. Bovendien komt de toewijding aan duurzaamheid tot uiting in het gebruik van 50% gerecycled materiaal in de buitenste verpakking.

Ervaar de kustachtige, verkwikkende en vastberaden sfeer terwijl knisperende vijgenbladeren, pittige kardemom en aardse cederhout een symfonie van geuren creëren die je naar de kustlijn transporteren. Verrijk je zintuigen en verken de essentie van de zee met de Uitmuntende Kust Aroma Reeds.

Werkstoffen

1-(2,6,6-Trimethylcyclohexa-1,3-Dienyl)-2-Buten-1-One, Eucalyptol, Linalool, Linalyl Acetate, Alpha-Pinene, Beta-Pinene, D-Limonene. May Produce An Allergic Reaction. Peut Produire Une Réaction Allergique.

Over het merk

Molton Brown, de Londense geurexperts vertegenwoordigen al sinds 1971 de unieke Britse lifestyle. Van kleinschalige ambachtslieden uitgegroeid tot een internationaal geurmerk heeft Molton Brown een ongeëvenaarde collectie aan geuren, beauty, bad- en body producten, haarproducten en een home collectie van de allerhoogste kwaliteit in het uitgebreide assortiment. De Molton Brown creaties worden nog altijd gemaakt in Engeland en zijn samengesteld door een team van visionaire parfumeurs, die voor een individuele zintuiglijke ervaring zorgen. Als blijk van waardering voor de unieke kwaliteit, staat Molton Brown te boek als Hofleverancier van het Britse Koningshuis. Molton Brown gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten voor de bijzondere geurcreaties. Ook duurzaamheid heeft het merk hoog in het vaandel staan. Producten zijn nog nooit op dieren getest en worden duurzaam geproduceerd in eigen fabrieken in Engeland met oog voor de planeet. Molton Brown is overal ter wereld te vinden in de meest luxe warenhuizen, boutiques en in hotels en nu ook beschikbaar voor het luxe gevoel thuis in je badkamer.