Naar boven

Betalen

Zo reken je bij ons af

Op welke manieren kan ik betalen bij COSMANIA?
Je kunt kiezen hoe je je aankopen wilt betalen:
- Ideal (in Nederland): meteen betalen via je eigen bank. Je order wordt dezelfde of de volgende werkdag verwerkt en opgestuurd.
- Creditcard (wereldwijd): visa of mastercard, je betaling is meteen gedaan. Je order wordt op dezelfde of de volgende werkdag verwerkt en opgestuurd.
- Paypal (€1,50 extra kosten): online betalen door middel van een tussenrekening, zonder je gegevens met ons te delen. Je order wordt dezelfde dag of de volgende werkdag verwerkt en opgestuurd.
- AfterPay (€1,50 extra kosten): shop nu online en betaal achteraf voor de producten die je houdt. Je order wordt dezelfde of de volgende werkdag verwerkt en opgestuurd.
- Bancontact/MisterCash (in Belgie): meteen betalen via je eigen bank in Belgie. Je order wordt dezelfde of de volgende werkdag verwerkt en opgestuurd. Binnen 2 a 3 werkdagen heb je je pakje in huis.
- COSMANIA cadeau bonnen (gekregen of gekocht op COSMANIA): vul tijdens het betaalproces de cadeaucode in die op de bon staat. Het bedrag wordt automatisch van het totaal afgehaald.
- Giropay (Duitsland, €1 extra kosten):

Voor het online betalingsproces werken we samen met Buckaroo, een gerespecteerde Europese provider op het gebied van beveiligde online betalingen.

Hoe kan ik de factuur van mijn bestelling printen?
Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je in je inbox een bevestingingsemail met je factuur. Deze kun je via de normale weg printen.

Is betalen bij COSMANIA veilig?
Absoluut! Wij werken met een gerenommeerde partij voor betalingen (Docdata) en we gebruiken een beveiligde SSL verbinding (beetje technisch maar dat staat voor Secure Socket Layer) waarmee alle privacygevoelige informatie versleuteld verzonden wordt. Daarbij hoef je nooit voor de kassa te wachten en hebben we ook geen beperkte openingstijden ;-).

Kan ik een cadeaubon voor iemand bestellen op COSMANIA? 
Uiteraard! Er zijn COSMANIA cadeaubonnen van 10, 25, 50 en 100 Euro. Wil je een hoger bedrag geven? Bestel dan gewoon een veelvoud van deze bedragen. Je vindt de bonnen onder ‘Giftshop’ op de homepage. Je voegt ze makkelijk aan je shopping bag toe en je kunt ze voorzien van een persoonlijke boodschap! Klik hier voor meer informatie over de COSMANIA cadeaubonnen.

Hoe wissel ik een COSMANIA cadeaubon in? 
Gefeliciteerd met je bon en succes met kiezen! Ben je hier voor het eerst? Maak dan een account aan en doorloop het bestelproces. Ben je al bekend bij ons? Log dan in met jouw gegevens en plaats je bestelling zoals je gewend bent. Bij het afrekenen vul je de unieke code op je cadeaubon in bij ‘kortingscode’. De waarde van je bon wordt automatisch verrekend met het totaalbedrag van je bestelling.