Naar boven

Retourneren bij COSMANIA

Zo stuur je producten terug

Kan ik een product terugsturen? 
Geen probleem als het product nog ongeopend en ongebruikt is! We willen graag dat je blij bent met je product(en) en daarom kun je je bestelling binnen 14 dagen retourneren volgens de COSMANIA retourprocedure. Voor een snelle en efficiënte afhandeling vragen wij je de retouren alleen terug te sturen in de originele en ongeopende verpakking met daarbij je ordernummer en naam. Terugsturen is gratis. De verzendkosten van de levering aan jou worden niet geretourneerd.

Hoe kan ik op COSMANIA.NL bestelde producten terugsturen?
Wanneer je iets retourneert, volg dan voor een goede en snelle afhandeling onderstaande procedure:

1) Neem contact met ons op of bel naar 020 7184119 en vermeldt dat je je order retour wilt sturen met de reden van retour, je ordernummer en je naam (dit moet je binnen 14 dagen regelen).

2) Je ontvangt van ons dan een retourlabel per mail.

Woon je buiten Nederland of Belgie, dan kun je de producten op jouw kosten retourneren naar:
Antwoordnummer 46224
1060 VC Amsterdam

Met daarbij de pakbon waarop je aangeeft welke producten in het pakket zitten, in de originele verpakking en in onbeschadigde en ongebruikte staat.

3) Bij binnenkomst van je retourpakket checken wij de inhoud en melden wij dit bij jou. Zodra de retourorder goedgekeurd en gecheckt is, boeken wij het tegoedbedrag binnen 14 dagen terug via ons betaalsysteem, exclusief verzendkosten.

Is het mogelijk om geleverde producten te ruilen? 
Nee, dat is niet mogelijk. Wat je wel kunt doen, is je bestelling binnen 14 dagen retourneren en het product dat je wel wilt hebben bestellen op COSMANIA.NL. Je krijgt na ontvangst van je retour gewoon het bedrag van die bestelling terug.

Hoe wordt een annulering of retourzending terugbetaald?
Wanneer je een bestelling annuleert of zodra we je retourzending ontvangen, mailen we je door wat het tegoed is dat we terugstorten.

Ik heb een order betaald met een COSMANIA cadeaubon en wil de producten retourneren. Wat nu? 
Simpel. Je stuurt je bestelling retour volgens de procedure en je krijgt een cadeaubon met dezelfde waarde terug. Kun je in de toekomst weer een aankoop bij ons doen. Heb je meer gespendeerd dan je cadeaubon, dan krijg je dit bedrag uiteraard ook teruggestort.

Wat doe ik met een COSMANIA cadeau dat ik al heb of niet mooi vind? 
Jammer zeg! Maar niet getreurd. Stuur het artikel terug volgens de retourprocedure en meldt dit aan via support@cosmania.nl. Geef hierbij aan dat het om een ontvangen cadeau gaat. Bij ontvangst van de retourproducten krijg je een cadeaubon met de waarde van de retourartikelen. Kun jij gewoon weer wat anders bij ons shoppen!