Naar boven

Je account bij COSMANIA

Zo beheer je jouw account

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?
Ben je verhuisd, getrouwd, gescheiden of zit je in een identiteitscrisis? De meeste persoonlijke gegevens kun je gemakkelijk bijwerken in ‘jouw account’.

Help! Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?
Geen paniek, dat kan de beste overkomen! Omdat wij privacy belangrijk vinden hebben wij geen inzicht in je huidige wachtwoord. Klik op 'wachtwoord vergeten', vul je emailadres in en wij sturen je een link waarmee je opnieuw kunt inloggen en weer een eigen wachtwoord kunt aanmaken.

Leuk die COSMANIA nieuwsbrief! Hoe meld ik me aan?
Vul je emailadres rechtsboven op de site in en klik op het envelopje. Je ontvangt een bevestigingsmail met bevestigingslink. Activeer deze link en klaar is Kees. Al het COSMANIA nieuws, laatste acties en leuke cosmetica wetenswaardigheden vallen vanzelf in je mailbox. In iedere nieuwsbrief zit een link waarmee je je ook weer af kunt melden.

Wat doet COSMANIA met mijn persoonlijke gegevens?
Al je persoonlijke gegevens die je invult onthouden we, met uitzondering van je betaalgegevens. We vergeten dus je creditcard nummers, rekeningnummers of andere betaalmogelijkheden. We behandelen alle gegevens vertrouwelijk en gebruiken deze alleen voor het verwerken van bestellingen of voor het personaliseren van de nieuwsbrief of andere communicatie. Weten wat voor vlees je in de kuip hebt? Klik hier voor ons privacy beleid.