Naar boven

COSMANIA, the world's finest beauty brands!

Hallo, wij zijn COSMANIA en in onze webshop kun je terecht voor mooie, speciale en betaalbare internationale cosmeticamerken. In onze shop vind je alleen merken waar wij helemaal achter staan. Er zijn tegenwoordig waanzinnig veel beauty brands en omdat je door de bomen het bos niet meer ziet, hebben wij vanuit ons expertise (meer dan tien jaar werkzaam in de cosmetica branche) een selectie van enkel de beste merken voor je gemaakt. Zie ons als een beauty brands curator. 

Wij stellen in ieder geval de volgende eisen aan de merken in onze shop: 
√ Het merk is eerlijk & transparant.  
√ Het merk heeft een sterk, inspirerend eigen verhaal.  
√ Het merk biedt producten die écht werken.  

Blend with the world´s finest beauty formulas  
COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.  

Voor en door cosmaniacs 
Belangrijke uitgangspunten zijn openheid, interactie en loyaliteit. Openheid die op de site handen en voeten krijgt in de vorm van eerlijke product reviews. Jouw bevindingen en ervaringen met de producten vinden we namelijk heel belangrijk! Zelfs zo, dat ze medebepalend zijn voor ons assortiment. Net als jouw eventuele tips over internationale merken om ze bereikbaar te maken voor andere cosmetica fans. Je bent dus van harte uitgenodigd om met ons mee te denken. Interactief en enthousiast. Wij kijken vervolgens of we deze merken kunnen opnemen. Ook loyaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze vaste klanten kunnen COSMANIA member worden en genieten zo van vele voordelen. Wij belonen jouw vertrouwen in ons graag! 

Zo is het begonnen 
Het begon allemaal met het idee om een 'lifestyle' cosmeticabedrijf op te richten voor vrouwen en mannen die hun voorliefde voor mooie beauty brands delen. Dit idee werd al snel beloond met de Marie Claire Starters Award in oktober 2010, waarmee het succesverhaal van COSMANIA van start ging.  

Advies & contact 
We weten zelf hoe fijn het is als je als klant goed geholpen wordt, voldoende informatie krijgt en dingen duidelijk zijn. Wij doen er dan ook alles aan om onze producten en processen zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Daarnaast zijn we zowel via mail, telefoon en chat als op Facebook en Instagram bereikbaar. Dus heb je vragen, opmerkingen, tips, trics en suggesties dan horen we je graag! Ook voor persoonlijk advies kun je altijd contact met ons opnemen.  

Prijzen en acties 
COSMANIA doet haar uiterste best om de juiste prijzen te tonen. Het kan echter voorkomen dat prijzen van producten onjuist worden weergegeven. We behouden ons het recht voor om onze prijzen voor weergegeven producten op elk moment te wijzigen en om prijsfouten te corrigeren die per ongeluk foutief op de site staan.

Producten kunnen afwijken van de afbeelding
Het is mogelijk dat het product of een verpakking kan afwijken van de afbeelding op de website, dit kan verschillende redenen hebben:

  • De verpakking heeft recent een ander uiterlijk gekregen, maar het kan zijn dat wij de oude verpakking nog in omloop hebben
  • De kleuren van een product op de website wijken af met het geleverde product, het kan komen doordat de kleuren op ieder computerscherm iets anders staan ingesteld
je kunt geen rechten ontlenen aan de afbeeldingen op de website