Naar boven

Blog

Alles over SPF!
Door COSMANIA - 17 mei 2019 -
De zon is weer steeds vaker aan het schijnen! Veel mensen halen dan ook nu pas hun zonnebrandcréme (SPF) weer tevoorschijn. Maar wist je dat uv-stralen 365 dagen per jaar een schadelijke invloed hebben op je huid?
Lees meer
Revolutionair Vitamine C nieuws van Peter Thomas Roth!
Door COSMANIA - 11 mei 2019 - Huidverzorging
Nieuw nieuw nieuw! De nieuwe Potent-C ™ Power lijn van Peter Thomas Roth bevat verjongende en verhelderende producten die rimpels en fijne lijntjes helpen te verminderen, met een super hoge concentratie van vitamine C!
Lees meer
Mauli is here!
Door COSMANIA - 01 mei 2019 - Haircare, Huidverzorging
New brand alert: Mauli Rituals! Hét verzorgingsmerk dat de eeuwenoude Aryurveda-leer toepast in al haar producten voor skin & hair!
Lees meer
Morning Expert!
Door COSMANIA - 25 april 2019 -
Wordt ook een Morning Expert met de nieuwste lijn van This Works!
Lees meer
Get egg-cited: zoek paaseieren & win!
Door COSMANIA - 18 april 2019 - COSMANIA Buzz
Ben jij klaar voor COSMANIA’s Egg-hunt? Maak alleen tijdens dit Paasweekend kans op fantastische beauty prijzen! Meer weten waar jij de winnende eieren kunt vinden? Klik verder!
Lees meer
Scan your skin met Paula’s Choice!
Door COSMANIA - 06 april 2019 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
Altijd al willen weten hoe het nu écht met je huid gaat? Kom zaterdag 13 april langs en krijg een uitgebreid gratis huidadvies van de Paula's Choice huidspecialiste en scoor dat Paula's Choice cadeau (ook online)! Zo ontdek je snel en makkelijk jouw ultieme skincare routine!
Lees meer
New Cult Alert
Door COSMANIA - 29 maart 2019 -
Ontdek nu ons nieuwste cult beauty brand uit Tel Aviv! Natuurlijke actieve skincare, ontwikkelt met de beste biologische gecertificeerde essentiële oliën! Ook zo nieuwsgierig geworden over welk INDIE brand we het hebben? Lees snel door!
Lees meer
Are you ready voor de grootste Pixi lancering ever?
Door COSMANIA - 26 maart 2019 - Huidverzorging, Make-up
De grote #PixiGlow is ready to show! Pixi, hét merk voor een natuurlijke glow, komt met de grootste lancering producten ooit! Ontdek ze allemaal!
Lees meer
Vanderohe : Organic skincare op z'n puurst
Door COSMANIA - 07 maart 2019 - Huidverzorging
“Wij zijn uniek in het feit dat we al onze oliën uit hun oorsponkelijke land van herkomst halen, omdat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit tot een hogere kwaliteit olie leidt, met een nog krachtigere werking.” Meer weten?
Lees meer
15 keer Squalan
Door COSMANIA - 22 februari 2019 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
Hét ingrediënt van het olieserum van Squalan Pure is 100% plantaardig én identiek aan een huideigen stof. Wat ook fijn is, is dat je de Pure Facial Oil op zoveel verschillende manieren kunt gebruiken. Tijd om op een rijtje te zetten waar je de Pure Facial Oil allemaal voor kunt gebruiken!
Lees meer
Als je haar maar goed zit!
Door COSMANIA - 22 februari 2019 - COSMANIA Buzz, Haircare
Regel meer volume, een frisse hoofdhuid en glans in je weelderige lokken met het meest 'cleane' Biogeo en Living Proof of een van de nieuwste haarverzorgingsmerken!
Lees meer
Get Valentine-ready! UITVERKOCHT!
Door COSMANIA - 01 februari 2019 - COSMANIA Buzz
Ga jij er met je Valentijn een heerlijk avondje van maken? Ga dan voor die perfecte uitstraling van ‘head to toe’! En Cosmania helpt je daarbij...
Lees meer