Naar boven

Blog

Goodnight Pillow Mist cadeau!
Door COSMANIA - 10 maart 2018 - COSMANIA Buzz, Slapen
Slaap je mooi met Neal’s Yard Remedies! Krijg nu tijdelijk de nieuwe - meteen al award winning -Goodnight Pillow Mist cadeau bij aankoop van twee Neal’s Yard Remedies producten!
Lees meer
Dít wondermiddel gaat enorm viral!
Door COSMANIA - 10 maart 2018 - Slapen
Een goede nachtrust zorgt niet alleen voor een uitgerust gevoel, je wordt er ook intelligenter door. Vannacht weer zitten woelen, omdat je niet kon slapen? De kans is groot dat dat nu voorbij is. Er bestaat namelijk een spray waardoor je binnen no time in slaap valt. Klinkt als een droom die uitkomt, niet waar?
Lees meer
NIEUW! De True Skin Serum Foundation van ILIA!
Door COSMANIA - 09 maart 2018 - Make-up
De allernieuwste True Skin Serum Foundation van ILIA is een uitkomst! De organic True Skin Serum Foundation is een speciale huidverzorgende en teintcorrigerende foundation op serumbasis. Wat dit inhoudt? Nou heel simpel… met deze foundation creëer jij de perfecte, natuurlijk ogende, egale, stralende huid.
Lees meer
Who run the world? GIRLS!
Door COSMANIA - 08 maart 2018 - COSMANIA Buzz, Make-up
Vandaag is het internationale vrouwendag: de dag waarbij de vrouw centraal staat! Een goed excuus om jezelf eens lekker in het zonnetje te zetten toch dames?
Lees meer
Find your perfect mist-match!
06 maart 2018 - Huidverzorging
Heb je’m al ontdekt? Pas geleden is de allernieuwste variant Facial Spray van Mario Badescu gelanceerd! Wat zijn nu eigenlijk de verschillen en de overeenkomsten tussen de drie facial sprays? Hierbij een overzicht van de verschillende varianten en... find your perfect mist-match!
Lees meer
Peter Thomas Roth trakteert!
Door COSMANIA - 27 februari 2018 - COSMANIA Buzz
Wij zijn blij en vieren graag de opening van onze vernieuwde webshop met jou, je beste vriend(in) én Peter Thomas Roth!
Lees meer
Welkom op onze vernieuwde WEBSHOP!
Door COSMANIA - 27 februari 2018 - COSMANIA Buzz
Van harte welkom op onze vernieuwde webshop! We hebben goed naar al jullie feedback geluisterd en dit gebruikt om de shopervaring te verbeteren. Wij zijn er blij mee en hopen dat onze nieuwe webshop bijdraagt aan nog meer shopplezier!
Lees meer
10 redenen voor een nieuwe liefde!
Door COSMANIA - 27 februari 2018 - Huidverzorging
10 redenen waarom je van de Harmonising Cleanse van Elemental Herbology gaat houden!
Lees meer
15 keer Squalan
Door COSMANIA - 27 februari 2018 - Huidverzorging
Hét ingrediënt van het olieserum van Squalan Pure is 100% plantaardig én identiek aan een huideigen stof. Wat ook fijn is, is dat je de Pure Facial Oil op zoveel verschillende manieren kunt gebruiken. Tijd om op een rijtje te zetten waar je de Pure Facial Oil allemaal voor kunt gebruiken!
Lees meer
7 simpele trucjes om in slaap te vallen
Door COSMANIA - 26 februari 2018 - Slapen
Om jou ook te laten genieten van een extra diepe nachtrust, geven we je 7 simpele tips & trics om beter te slapen. Nu word je echt uitgerust wakker met een flawless skin! Sleep tight!
Lees meer