Naar boven

Blog

Vier COSMANIA's Summer Fest met deze zomercadeaus!
Door COSMANIA - 06 juli 2019 -
Maak er een groot beauty festival van tijdens deze zomer met COSMANIA’s Summer Fest! Verwen jezelf met onze producten en ontvang er mooie cadeaus bij! Lees verder voor alle acties!
Lees meer
How To #CoucouBodyRoll?
Door COSMANIA - 01 juli 2019 - Huidverzorging
Je hebt ‘m waarschijnlijk al voorbij zien komen, The Coucou Body Roller! Hoe prachtig ziet die eruit hé? Maar hoe werkt deze vibrerende beauty body roller nu eigenlijk? Wij leggen het je stap voor stap uit!
Lees meer
Aurelia Eye Candy!
28 juni 2019 -
Probeer de power van probiotica en ontvang bij aankoop van €75 aan Aurelia producten de krachtige anti-aging oogroller t.w.v. €57 cadeau!
Lees meer
Een frisse oogopslag cadeau van Malin+Goetz! - UITVERKOCHT
Door COSMANIA - 21 juni 2019 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
Met het New York-cool ‘apothekersmerk’ Malin+Goetz heb je in 2 stappen een perfecte huid van top tot teen. Ga ook gelijk voor een frisse oogopslag! Hoe? lees snel verder...
Lees meer
Elemental Herbology
Door COSMANIA - 13 juni 2019 -
Chinese kruidengeneeskunde ontmoet organic skincare in Elemental Herbology! Ontdek de bijzonderste ingrediënten in de mooiste formules om je huid vitaal en glowy te krijgen....
Lees meer
Check out COSMANIA’s travel beauties!
Door COSMANIA - 08 juni 2019 -
Pak eens ‘minimal’ als je op vakantie gaat en kies een mini stash van je favoriete beauty producten zoals de travel sizes van Malin+Goetz en First Aid Beauty. De make-up van Ilia en de verzorgende nagellak van Nailberry mogen natuurlijk ook niet ontbreken! Fijne vakantie!
Lees meer
Blithe to the rescue!
Door COSMANIA - 31 mei 2019 -
Unieke texturen en bijzondere ingrediënten die je beschermen tegen vervuiling van buitenaf zoals fijnstof en vrije radicalen: Blithe to the rescue!
Lees meer
Travel light met travel sizes!
25 mei 2019 -
Ga je voor een weekend weg of liever wat langer en route? Kies voor lekker ‘light’ en luchtig reizen deze zomer! Neem daarom al je beauty essentials mee in handige travel sizes.
Lees meer
Alles over SPF!
Door COSMANIA - 17 mei 2019 -
De zon is weer steeds vaker aan het schijnen! Veel mensen halen dan ook nu pas hun zonnebrandcréme (SPF) weer tevoorschijn. Maar wist je dat uv-stralen 365 dagen per jaar een schadelijke invloed hebben op je huid?
Lees meer
Revolutionair Vitamine C nieuws van Peter Thomas Roth!
Door COSMANIA - 11 mei 2019 - Huidverzorging
Nieuw nieuw nieuw! De nieuwe Potent-C ™ Power lijn van Peter Thomas Roth bevat verjongende en verhelderende producten die rimpels en fijne lijntjes helpen te verminderen, met een super hoge concentratie van vitamine C!
Lees meer
Mauli is here!
Door COSMANIA - 01 mei 2019 - Haircare, Huidverzorging
New brand alert: Mauli Rituals! Hét verzorgingsmerk dat de eeuwenoude Aryurveda-leer toepast in al haar producten voor skin & hair!
Lees meer
Morning Expert!
Door COSMANIA - 25 april 2019 -
Wordt ook een Morning Expert met de nieuwste lijn van This Works!
Lees meer