Naar boven

Blog

Acne? Weg ermee!
Door COSMANIA - 13 september 2019 -
Maar liefst 85% van jongeren tussen de 12 en de 24 kampt met acne. Maar ook na je 24e kun je last krijgen van acne. Wat kun je doen om dit tegen te gaan?
Lees meer
K-Beauty, wat we allemaal willen weten!
13 september 2019 -
Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen: K-Beauty, oftewel Korean Beauty! Het neemt de hele wereld over, maar wat is het nou precies? Wij vertellen je meer over de uitgebreide beauty routines en de bijzondere producten uit cosmetica walhalla Zuid-Korea.
Lees meer
Zwitserse skincare op z'n best: Viliv!
Door COSMANIA - 12 september 2019 -
Efficiënt, effectief en zonder loze beloftes, dat is ViliV! Zwitserse skincare van de hoogste kwaliteit, met maximaal gedoseerde werkzame bestanddelen.
Lees meer
Pai Radiance Kit cadeau!
Door COSMANIA - 08 september 2019 -
Pai Skincare is de natuurlijke, organic gecertificeerde expert voor de gevoelige huid. Ontvang nu bij aankoop van €40 aan Pai producten deze Rosehip Radiance Kit cadeau!
Lees meer
SMPL: 100% natuurlijke huidverzorging
Door COSMANIA - 30 augustus 2019 -
De natuurlijke huidverzorging van het Nederlandse SMPL is eerlijk, no-nonsens en praktisch. De producten zijn multifunctioneel en geschikt voor iedere huid... SMPL werkt gewoon!
Lees meer
Cosmopolitan Beauty Awards, stem nu!
26 augustus 2019 -
A very, very Big Beauty Hooray for us Cosmania! Want maar liefst 6 producten uit de COSMANIA line-up zijn genomineerd voor de Cosmopolitan Beauty Awards! Hoe gaaf zou het zijn als deze Cosmania beauty products zouden winnen? Help ons door te stemmen en maak automatisch kans op een beautypakket t.w.v. €150!
Lees meer
Shop SALE bij COSMANIA tijdens SALEmania!
Door COSMANIA - 23 augustus 2019 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging, Make-up, Slapen
Onze sale is gestart! Shop nu zoveel je kunt met tijdelijk geweldige kortingen op heel veel merken en producten!
Lees meer
Het verschil! De Erborian CC Cream en BB Cream
05 augustus 2019 -
Ben je al bekend met de hybride BB- en CC-crèmes van Erborian? Deze ‘skin perfecters’ zijn regelrechte bestsellers en wij snappen waarom! Het is namelijk huidverzorging en make-up in één. De lichte, hydraterende formules lijken te smelten in de huid, terwijl de teint wordt geëgaliseerd. Ben je opzoek naar een prachtige, natuurlijke dekking? Dan zijn de BB- en CC-crèmes van Erborian zeker wat voor jou!
Lees meer
Balance & Glow met de nieuwe dag olie van Aurelia!
29 juli 2019 -
De gloednieuwe Balance & Glow Day Oil van Aurelia Probitoic Skincare is nu al een groot favoriet bij het COSMANIA-team! Heb jij ‘m al geprobeerd? Wij hebben een aantal veelgestelde vragen over dit nieuwe product verzameld. Wellicht is de Day Oil ook een echte musthave voor in jouw huidverzorgingsroutine!
Lees meer
Dit kan Egyptian Magic voor jou betekenen!
Door COSMANIA - 18 juli 2019 - Haircare, Huidverzorging
Heb je een pot van de wondercrème Eyptian Magic gekocht? Of wil je dat gaan doen? Dit kan Egyptian Magic All Purpose Skin Cream allemaal voor je huid en haar betekenen! Ontdek snel alle toepassingen!
Lees meer
Vier COSMANIA's Summer Fest met deze zomercadeaus!
Door COSMANIA - 06 juli 2019 -
Maak er een groot beauty festival van tijdens deze zomer met COSMANIA’s Summer Fest! Verwen jezelf met onze producten en ontvang er mooie cadeaus bij! Lees verder voor alle acties!
Lees meer
How To #CoucouBodyRoll?
Door COSMANIA - 01 juli 2019 - Huidverzorging
Je hebt ‘m waarschijnlijk al voorbij zien komen, The Coucou Body Roller! Hoe prachtig ziet die eruit hé? Maar hoe werkt deze vibrerende beauty body roller nu eigenlijk? Wij leggen het je stap voor stap uit!
Lees meer