Naar boven

Blog

Gratis: luxe VENN Trial Kit Gratis: luxe VENN Trial Kit
Door COSMANIA - 26 juli 2022 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
Ga jij voor high-tech skincare? VENN is gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek en innovatie, het is gebaseerd op wetenschap, geactiveerd door de natuur en afgestemd op de moderne levensstijl. Proberen? Pak dan deze ultieme kans. Je krijgt nu een gratis VENN Trial Kit bij aankoop van 1 full size VENN product!
Lees meer
Nieuw: The Insiders Nieuw: The Insiders
Door COSMANIA - 12 juli 2022 - Haircare
Producten ontwikkeld door hair professionals: meet The Insiders. Aan de basis van de producten van prijswinnend hairstylist Andy Uffels en zijn team van experts ligt inside information. De visie: mooi haar creëren zou niet moeilijk moeten zijn.
Lees meer
Parfumado x Cosmania Parfumado x Cosmania
Door COSMANIA - 30 juni 2022 - Parfums
Parfumado & COSMANIA zijn een match made in heaven! De bestsellers van ons geurassortiment zijn nu verkrijgbaar in travel/try sizes dankzij de Cosmania Favourites For Her en Cosmania Favourites For Him sets.
Lees meer
COSMANIA Summer box 2022 COSMANIA Summer box 2022
Door COSMANIA - 17 juni 2022 - COSMANIA Buzz
Summer is loading. En je weet wat dat betekent... De COSMANIA Summer box is terug en dit jaar in meervoud! Wait, what?! Er is niet één variant, maar er zijn maar liefst vier verschillende Summer boxen verkrijgbaar: de Skin care box, Makeup box, Body care box én Men box.
Lees meer
Mimitika Sun Lovers cadeau Mimitika Sun Lovers cadeau
Door COSMANIA - 14 juni 2022 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
Mimitika suncare maakt zonbescherming fun! De producten hebben texturen die niet aanvoelen als zonnebescherming, maar bieden wel optimale bescherming tegen UVA en UVB straling en... zorgen voor een versneld, natuurlijk en langdurig houdend bruiningresultaat!
Lees meer
Ben jij klaar voor Vaderdag? Ben jij klaar voor Vaderdag?
10 juni 2022 - COSMANIA Buzz
Zondag 19 juni is het vaderdag. Verras jij je vader, je partner of een ander vaderfiguur in jouw leven? Zet hem in het zonnetje en trakteer op een mooie beauty gift. Wij hebben een uitgebreid assortiment met cadeaus.
Lees meer
Nieuw en in de actie: Compagnie de Provence! Nieuw en in de actie: Compagnie de Provence!
Door COSMANIA - 10 juni 2022
Nieuw merk alert: vanaf nu is Compagnie de Provence verkrijgbaar op Cosmania. Dit effortless chic merk uit Frankrijk staat bekend om hun hedendaagse versie van de iconische Marseille-zeep.
Lees meer
Natuurlijk & clean cadeau van Lavido Natuurlijk & clean cadeau van Lavido
Door COSMANIA - 01 juni 2022 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
Nieuwsgierig naar Lavido? We hebben een heel fijne actie! Je krijgt nu bij aankoop van €35,- aan Lavido producten een GRATIS Lavido Intoxicating Body Wash Patchouli & Vanilla 60ml + 2-in-1 Purifying Mask & Exfoliator 15ml.
Lees meer
Verwen je lichaam met dit Malin+Goetz cadeau Verwen je lichaam met dit Malin+Goetz cadeau
Door COSMANIA - 25 mei 2022 - COSMANIA Buzz, Haircare, Huidverzorging, Parfums
Om voordelig kennis te maken met Malin+Goetz is er nu een leuke actie. Bij aankoop van € 65 aan Malin+Goetz producten ontvang je een mooie gift bag met de Rum Hand + Body Wash 10 ml + Vitamin B5 Body Moisturizer 10 ml + Eucalyptus Deodorant 5.1 gr twv € 20 cadeau.
Lees meer
New mom must-haves New mom must-haves
Door COSMANIA - 05 mei 2022 - COSMANIA Buzz, Haircare, Huidverzorging, Make-up, Slapen
Hi, even voorstellen: ik ben Tatjana – content marketing manager bij COSMANIA. Op eerste Kerstdag 2021 ben ik bevallen van de allerleukste zoon ter wereld (vind ik dan hé). Mijn beauty routines waren uitgebreid en daar zou geen verandering in komen als die kleine er zou zijn. Bij mij zou alles anders gaan - natuurlijk. Haha, fout gedacht!
Lees meer
Shop de prachtige collectie van Molton Brown bij Cosmania Shop de prachtige collectie van Molton Brown bij Cosmania
Door COSMANIA - 07 april 2022 - COSMANIA Buzz, Haircare, Huidverzorging, Parfums
Molton Brown uit London bevat een prachtige collectie van originele heerlijk geurende bad- en bodyproducten met voedende formules, parfums, haarproducten, beauty producten en een home collectie om een beetje luxe toe te voegen aan je dagelijkse bad- of beauty ritueel. Shop nu bij COSMANIA!
Lees meer
Eerste hulp bij acne Eerste hulp bij acne
Door COSMANIA - 28 maart 2022
Wist je dat ongeveer 70 à 80% van de mensen lijdt aan een onzuivere huid of acne? Je bent dus zeker niet de enige!
Lees meer