Naar boven

Blog

Shop-till-you-drop cadeau van Malin+Goetz!
Door COSMANIA - 09 mei 2018 - COSMANIA Buzz
Kies 2 heerlijke beauty producten van het NYC apothekersmerk Malin+Goetz en ontvang er een handige Malin+Goetz shopper bij! Shoppen is nog nooit zo leuk geweest!
Lees meer
Cadeaus voor je moeder en jezelf!
Door COSMANIA - 04 mei 2018 -
Moederdag is een feestje! Verwen je mams daarom extra deze dag. Daarbij ontvang je van ons ook zelf een mooi cadeau! Dus verwen je moeder én jezelf nu met beauty heerlijks!
Lees meer
Vul onze beauty enquête in en ontvang korting!
Door COSMANIA - 01 mei 2018 -
Wat zou jij graag op de Instagram en Facebook van COSMANIA willen terugzien? Laat je horen en ontvang een kortingscode van 10% + maak kans op een cadeaubon van €75,-!
Lees meer
Je-haar-zit-perfect met dit SachaJuan cadeau!
Door COSMANIA - 14 april 2018 - COSMANIA Buzz, Haircare
Kan jouw haar wel wat extra glans gebruiken? Koop dan nu een SachaJuan shampoo en ontvang er een bijpassende conditioner bij t.w.v €11!
Lees meer
Kom langs voor de Paula’s Choice Skin Scanner!
13 april 2018 - Huidverzorging, COSMANIA Buzz
We doen het weer! Paula's Choice Skin Scanner is binnenkort weer bij COSMANIA!  Met de Skin Scanner van Paula's Choice krijg je snel en makkelijk een persoonlijke analyse van jouw huid!
Lees meer
Dít wondermiddel gaat enorm viral!
Door COSMANIA - 10 maart 2018 - Slapen
Een goede nachtrust zorgt niet alleen voor een uitgerust gevoel, je wordt er ook intelligenter door. Vannacht weer zitten woelen, omdat je niet kon slapen? De kans is groot dat dat nu voorbij is. Er bestaat namelijk een spray waardoor je binnen no time in slaap valt. Klinkt als een droom die uitkomt, niet waar?
Lees meer
NIEUW! De True Skin Serum Foundation van ILIA!
Door COSMANIA - 09 maart 2018 - Make-up
De allernieuwste True Skin Serum Foundation van ILIA is een uitkomst! De organic True Skin Serum Foundation is een speciale huidverzorgende en teintcorrigerende foundation op serumbasis. Wat dit inhoudt? Dat lees je in deze review.
Lees meer
Find your perfect mist-match!
06 maart 2018 - Huidverzorging
Heb je’m al ontdekt? Pas geleden is de allernieuwste variant Facial Spray van Mario Badescu gelanceerd! Wat zijn nu eigenlijk de verschillen en de overeenkomsten tussen de drie facial sprays? Hierbij een overzicht van de verschillende varianten en... find your perfect mist-match!
Lees meer
Welkom op onze vernieuwde WEBSHOP!
Door COSMANIA - 27 februari 2018 - COSMANIA Buzz
Van harte welkom op onze vernieuwde webshop! We hebben goed naar al jullie feedback geluisterd en dit gebruikt om de shopervaring te verbeteren. Wij zijn er blij mee en hopen dat onze nieuwe webshop bijdraagt aan nog meer shopplezier!
Lees meer
10 redenen voor een nieuwe liefde!
Door COSMANIA - 27 februari 2018 - Huidverzorging
10 redenen waarom je van de Harmonising Cleanse van Elemental Herbology gaat houden!
Lees meer
15 keer Squalan
Door COSMANIA - 27 februari 2018 - Huidverzorging
Hét ingrediënt van het olieserum van Squalan Pure is 100% plantaardig én identiek aan een huideigen stof. Wat ook fijn is, is dat je de Pure Facial Oil op zoveel verschillende manieren kunt gebruiken. Tijd om op een rijtje te zetten waar je de Pure Facial Oil allemaal voor kunt gebruiken!
Lees meer
7 simpele trucjes om in slaap te vallen
Door COSMANIA - 26 februari 2018 - Slapen
Om jou ook te laten genieten van een extra diepe nachtrust, geven we je 7 simpele tips & trics om beter te slapen. Nu word je echt uitgerust wakker met een flawless skin! Sleep tight!
Lees meer