Naar boven

Blog

7 simpele trucjes om in slaap te vallen
Door COSMANIA - 14 januari 2020 - COSMANIA Buzz, Slapen
Om jou ook te laten genieten van een extra diepe nachtrust, geven we je 7 simpele tips & trics om beter te slapen. Nu word je echt uitgerust wakker met een flawless skin! Sleep tight!
Lees meer
Nieuw: Modern Beauty Classics van Sara Rosalie
Door COSMANIA - 08 januari 2020 - Huidverzorging
Het nieuwe Nederlandse skincare-merk Sara Rosalie focust zich op het creëren van moderne beauty klassiekers en het voldoen aan de hoogste standaarden! Weten hoe?
Lees meer
Let it glow in 2020!
Door COSMANIA - 01 januari 2020 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
Wij hebben de fijnste acties voor je klaarstaan zo in het begin van 2020! Alle prachtige actiecadeau's worden automatisch aan je shopping basket toegevoegd, zolang de voorraad strekt. Enjoy & have a Glowy New Year!
Lees meer
HAPPY NEW YEAR: De beste beauty voornemens
Door COSMANIA - 31 december 2019 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging, Make-up, Slapen
Wij wensen je een gezond, mooi, heerlijk en stralend nieuwjaar toe! Bij een nieuw jaar horen natuurlijk ook nieuwe voornemens. Wij hebben onze beauty voornemens op een rijtje gezet en hopelijk doen jullie met ons mee om weer stralend door het leven te gaan in 2020!
Lees meer
Kom langs voor een gratis flash facial in onze winkel!
13 december 2019 -
Ontdek nu Lavido skincare, hét cult beauty merk uit Tel Aviv! Kom aanstaande zaterdag en zondag (14 en 15 december) gratis kennismaken met Lavido en hun heerlijke flash-facials.
Lees meer
Top 10 Kerst Cadeaus
Door COSMANIA - 12 december 2019 - Haircare, Huidverzorging, Make-up, Slapen
Bij COSMANIA helpen we je graag met de meest sprankelende Beauty Cadeau-ideeën voor iedereen. Ontdek de fijnste inspiratie in onze Gift Guides voor bijvoorbeeld je BFF, je schoonmoeder of je hubby! Hier onze top 10 kerst cadeaus!
Lees meer
Laat je huid stralen deze kerst met Peter Thomas Roth
Door COSMANIA - 10 december 2019 -
Met de baanbrekende formules van Peter Thomas Roth is er voor iedereen een verbluffend resultaat te behalen. Rimpels, pigmentatie of droogheid, PTR heeft een passende oplossing. Maak je huid daarom nu kerst proof met dit Peter Thomas Roth cadeau! UITVERKOCHT!
Lees meer
De COSMANIA Beauty Box! Waar heb jij 'm al gespot?
Door COSMANIA - 09 december 2019 -
Heb jij de COSMANIA travel bag van 2019 ook voorbij zien komen op Instagram, Facebook of blogs? De COSMANIA beauty box is ook dit jaar weer zeer geliefd bij de influencers. Post de unboxing van de COSMANIA Beauty Pack net als onderstaande influencers en tag ons met COSMANIA_NL op instagram, en wie weet maak jij kans op een extra prijs om een aantal full-sizes te winnen van de inhoud van de COSMANIA Beauty Pack t.w.v. €150,-
Lees meer
Vanderohe : Organic skincare op z'n puurst
Door COSMANIA - 07 december 2019 - Huidverzorging
“Wij zijn uniek in het feit dat we al onze oliën uit hun oorsponkelijke land van herkomst halen, omdat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit tot een hogere kwaliteit olie leidt, met een nog krachtigere werking.” Meer weten?
Lees meer
Color your nails healthy met dit cadeau!
Door COSMANIA - 06 december 2019 - COSMANIA Buzz, Make-up
Bij de nagellakken van het Londense Nailberry gaat het om de inhoud. Of juist, om wat er níet in zit. De nagellak van Nailberry is ademend en ‘free from’ 12 chemicaliën. Voor de feestdagen ontvang je nu bij aankoop van 2 Nailberry lakjes daarom dit cadeau...
Lees meer
Cult skincare alert met het perfecte cadeau!
Door COSMANIA - 06 december 2019 -
Nu is de tijd om je huid te laten stralen met Lavido skincare, hét cult beauty brand uit Tel Aviv! Natuurlijke active skincare, ontwikkelt met de beste biologische ingrediënten en bewezen resultaten! Ontvang nu een heerlijke face & body travel set cadeau bij je Lavido aankoop!
Lees meer
De COSMANIA Beauty Box 2019! What's inside?
Door COSMANIA - 02 december 2019 -
De COSMANIA Beauty Pack bevat deze keer 14 waanzinnige beauty goodies (travel & full sizes) uit onze (web)winkel die eigenlijk een totale waarde van meer dan €150 vertegenwoordigen. Deze COSMANIA Beauty Pack is voor jou slechts €39! Heerlijk om te ontdekken en te testen! Een heerlijk cadeau om te geven... en te krijgen natuurlijk. Laat je verrassen! (en als je stiekem toch eerst wil weten wat er in zit... lees dan toch verder)
Lees meer