Naar boven

Blog

Perricone MD nieuw deze zomer bij COSMANIA!
Door COSMANIA - 15 juli 2018 - Huidverzorging
Join the Beauty Summer Vibes en ontdek ons nieuwe merk Perricone MD: exclusieve, unieke en ultra effectieve cosmeceuticals & supplementen, gebaseerd op revolutionaire technologieën, voor beauty van buiten en van binnen!
Lees meer
5 tips: de Mario Badescu Facial Sprays
09 juli 2018 -
De Mario Badescu Facial Sprays zijn erg gewild! En dankzij deze grote populariteit wordt ons vaak gevraagd hoe deze gezichtssprays van Mario Badescu gebruikt kunnen worden. Ben jij hier ook benieuwd naar? Kom erachter!
Lees meer
Get into the COSMANIA Beauty Summer Vibes!
Door COSMANIA - 07 juli 2018 - Huidverzorging, COSMANIA Buzz, Make-up
Get into the mood met onze zomerse beauty producten! Get into those summer vibes!
Lees meer
Get analyzed: beauty advies op basis van je selfie!
Door COSMANIA - 29 juni 2018 - Huidverzorging, COSMANIA Buzz
Maak kennis met de COSMANIA Skin Advisor, de ‘online beauty consultant’ die je helpt om producten te ontdekken die het best bij jou passen. Na het uploaden van je selfie, krijg je meteen een complete skincare routine. Meer weten?
Lees meer
Het verschil van Erborian!
Door COSMANIA - 24 juni 2018 -
Wellicht heb je ze al voorbij zien komen.... De nieuwe Bamboo Matte Créme en Bamboo Glow Créme van Erborian! Sinds wij deze crémes in ons assortiment hebben, krijgen wij vaak de vraag wat nou het verschil is tussen deze nieuwe producten in vergelijking met de Matte Créme en de Glow Créme van Erborian. Ben jij hier ook zo benieuwd naar? Keep on reading!
Lees meer
Smeren maar met dit Pai Body cadeau!
Door COSMANIA - 15 juni 2018 -
Ontvang nu een heerlijk smeer cadeau van het natuurlijke en organic merk Pai, dat zelfs geschikt is voor de zeer gevoelige huidjes en waarmee iedereen kan stralen!
Lees meer
Meet your multitasking hero
Door COSMANIA - 15 juni 2018 -
Skin Saviour, Holy Grail, Life Changer… Hoe je ‘m ook noemt, de Rosehip BioRegenerate Oil is de wereldwijde #1 bestseller van Pai! Wat maakt dit product nou toch zo bijzonder? En.. op welke manieren kun je deze bestseller allemaal gebruiken? Meet your multitasking hero!
Lees meer
Frisse start cadeau van Elemental Herbology!
Door COSMANIA - 09 juni 2018 - Huidverzorging, COSMANIA Buzz
Breng je huid in evenwicht en zorg voor optimale gezondheid en vitaliteit! De producten van Elemental Herbology zijn pure verwennerij en wij verwennen je nu nog meer!
Lees meer
Nieuw bij COSMANIA: Put the Glow on met Pixi!
Door COSMANIA - 31 mei 2018 - Huidverzorging, Make-up
Ga je voor een natuurlijke glow? Ga voor Pixi! Pixi ontwikkelt namelijk goed geprijsde beautyproducten voor vrouwen die weinig tijd hebben voor hun beautyroutine en toch verzorgd, flawless en met een frisse glow de deur uit willen! Glow on met het nieuwe Pixi!
Lees meer
Wij houden ons eraan!
Door COSMANIA - 25 mei 2018 - COSMANIA Buzz
Je hebt het ongetwijfeld al gehoord! De nieuwe Algemene Verordening Gegevens bescherming (AVG) is sinds vandaag, 25 mei 2018 van start gegaan. Wat houdt dit in voor jou bij COSMANIA?
Lees meer
Shop-till-you-drop cadeau van Malin+Goetz!
Door COSMANIA - 09 mei 2018 - COSMANIA Buzz
Kies 2 heerlijke beauty producten van het NYC apothekersmerk Malin+Goetz en ontvang er een handige Malin+Goetz shopper bij! Shoppen is nog nooit zo leuk geweest!
Lees meer
Kom langs voor de Paula’s Choice Skin Scanner!
13 april 2018 - Huidverzorging, COSMANIA Buzz
We doen het weer! Paula's Choice Skin Scanner is binnenkort weer bij COSMANIA!  Met de Skin Scanner van Paula's Choice krijg je snel en makkelijk een persoonlijke analyse van jouw huid!
Lees meer