Naar boven

COSMANIA in de media

We zijn trots en blij dat er regelmatig over onze webshop, de COSMANIA store en over 'onze' producten geschreven wordt in de media! Hieronder vind je een aantal algemene voorbeelden en als je deze link volgt, dan zie je alle redactionele aandacht die onze producten hebben ontvangen in het Facebook album.

VOGUE: "Vogue's beste online shop... COSMANIA.nl: Nederlands beauty fenomeen waar veel buitenlandse merken, zoals This Works, Elemental Herbology en Cowshed, exclusief verkocht worden...

VOGUE: 'POSITIEVE ENERGIE'. Oktober staat ook dit jaar weer in het teken van borstkanker. Je denkt als je de diagnose borstkanker krijgt natuurlijk niet meteen aan je uiterlijk, maar in de loop van de behandeling is het wel fijn om extra aandacht te besteden aan huid, haar en nagels. Om kriebel en irritatie tijdens de behandelperiode tegen te gaan heeft je huid veel vocht nodig. Kies een product dat ook vet toevoegt en parfumvrij is. Ook lekker: een product met probiotica, dat de goede bacteriën op de huid ondersteunt: Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum!