Naar boven

Reviews & Ratings

JOUW MENING TELT

Wij leveren graag producten die jullie kunnen waarderen. Daarom zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen met producten die je bij ons gekocht hebt. Deel ze met ons en de andere bezoekers door het geven van een review en een score op Kiyoh. De fabrikant, wij en andere kopers kunnen van jouw input leren. Waar je aan kunt denken bij het reviewen:

- Wat vind je goed / prettig aan het product?
- Hoe vind je de textuur?
- Hoe vind je de kleur(en)?
- Hoe vind je de geur?
- Hoe was de toepassing?
- Wat vond je van het resultaat?
- Hoe voelde je huid? Meteen bij het opbrengen en na een tijdje van goed gebruik?
- Kreeg je reacties van anderen?

Reviewen is simpel. Ga op onze site naar de groene Kiyoh review sterren (bovenaan de homepage) en klik erop. Je komt dan direct op de Kiyoh site en het formulier waarin jij je mening over COSMANIA kunt geven, maar ook je hart kunt luchten over onze service en producten. Geef je mening en klik op de button 'versturen'. Binnen korte tijd komt je review bij ons op de site (cosmania.nl) te staan.

Wij houden altijd de mogelijkheid en het recht om reviews te verwijderen of in te korten. Uiteraard doen we dit liever niet omdat jouw mening voor ons erg belangrijk is. Ook wanneer je minder enthousiast bent over een product. We hanteren een aantal huisregels:

- We zijn een positief merk en houden van opbouwende feedback. Dus geef een reactie waar we wat mee kunnen, ook wanneer je minder positief over een product bent.
- Gebruik geen grof, obsceen of beledigend taalgebruik.
- Zet er geen telefoonnummer, emailadres of links naar andere sites in.
- Zet er geen onderwerpen in die bij de klantenservice horen (bijvoorbeeld in verband met aflevering, eventuele retouren, etc.).

Naast je review zijn we ook benieuwd of jij nieuwe mooie merken op je reizen gescout hebt die je in Nederland nog niet kunt krijgen. Laat het ons weten en wij gaan er achteraan en komen er bij je op terug! Stuur je tips en ideeën via ditwilmelden@cosmania.nl of via Twitter met een direct tweet aan: COSMANIA_NL of via de COSMANIA Facebook pagina.