Naar boven
Balm Balm

Balm Balm - Rose Geranium Essential Oil - 10 ml

Merk:
23,70
Snelle levering
In shopping basket Toevoegen aan favorieten
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Dezelfde dag verzonden
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Balm Balm Rose Geranium Essential Oil is geschikt voor de gecombineerde huid, verbetert je stemming. Werkt ook als een effectief insectenwerend middel. Rozen Geranium essentiële olie wordt gebruikt in aromatherapie, dus wanneer het verdund wordt in badwater of massageolie, heeft het een kalmerend effect. Het helpt je ontspannen, biedt emotionele stabiliteit en bevordert optimisme. Ruikt je woonkamer een beetje muf? Dan is deze essentiële olie perfect om je woonkamer van een zachte roze geur te voorzien. Deze geur wordt niet op prijs gesteld door insecten, dus daar ben je vanaf! Bovendien helpt het om bedompte binnenomgevingen te ontgeuren en insecten af te weren.

Over essentiële olie
Essentiële oliën zijn geconcentreerde, olieachtige vloeistoffen die vluchtige aromatische verbindingen bevatten, gewonnen uit planten vanwege hun geur en therapeutische effecten. Omdat ze zo geconcentreerd zijn, moeten ze worden verdund in basis plantaardige oliën om een mengsel te creëren voordat ze worden gebruikt. Door verschillende essentiële oliën te combineren, kun je bijna oneindig veel mengsels maken voor aromatherapeutische remedies of gewoon voor algemeen welzijn.

Gebruiksadvies

Essentiële oliën moeten worden verdund in een draagolie voordat ze op de huid worden aangebracht, in een verhouding van 5 druppels essentiële olie tot 10 ml (één eetlepel) draagolie voor het lichaam. Dezelfde verhouding van 5 druppels tot 10 ml geldt voor het gezicht, de nek en kinderen. Voor baby's zijn alleen bepaalde essentiële oliën geschikt, en deze moeten worden gemengd in een verhouding van 2 druppels tot 10 ml draagolie.

Kan ook in een diffuser of in je bad gebruikt worden: 6 druppels.

Let erop dat essentiële oliën buiten het bereik van kinderen worden gehouden. Als je zwanger bent, last hebt van hoge bloeddruk, hartziekten of enige medische aandoening, zoek dan advies voor gebruik. Op dezelfde manier, als je een zeer gevoelige huid hebt, is het raadzaam om advies in te winnen of een patchtest uit te voeren op een klein huidgebied voordat je het breder toepast.

Werkstoffen

  Biologische etherische olie van de bloem van de Pelargonium graveolens.