Naar boven

15 keer Squalan

Door COSMANIA - 22 februari 2019 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging
Squalan Skincare


Ken jij het mooie Nederlandse merk Squalan al? Hun producten zijn gebaseerd op een plantaardig ingrediënt dat identiek is aan een stofje in onze huid. Daarmee vult Squalan aan wat jouw huid van nature in zich heeft!

Eén van de parels uit de
Squalan huidverzorgingslijn is de Pure Facial Oil. Wij kunnen niet meer zonder! Het ingrediënt van het olieserum is 100% plantaardig én identiek aan een huideigen stof. De Pure Facial Oil helpt om de huid te herstellen door het terug te geven wat er van nature in hoort. Wat ook fijn is, is dat je de Squalan Pure Facial Oil op zoveel verschillende manieren kunt gebruiken. Tijd om op een rijtje te zetten waar je de Squalan olie allemaal voor kunt gebruiken:


1. Squalan Pure verzorgt de huid
Squalaan, waar de Pure uit bestaat, herstelt de natuurlijke balans van de huid. Dat betekent dat een droge huid minder droog wordt en een vette huid minder vet. Daarbij is het ook een fijne bijkomstigheid dat de huid weer glanst, waardoor de Pure als een natuurlijke highlighter dient.

2. Squalan Pure verzorgt de nagels
Last van droge nagelriemen? Verdeel één druppel van de Pure over je nagelriemen en de droge huid is verleden tijd. En wie last heeft van droge en broze nagels kan met de Pure de nagels weer in goede staat krijgen door het nagelbed te verzorgen.

3. Squalan Pure mengt mooi met foundation
Het komt weleens voor dat de foundation minder mooi oogt op de huid naarmate de tijd verstrijkt. Is je foundation droog geworden? Breng dan een druppeltje Pure aan gedurende de dag en je huid ziet er weer uit als nieuw!

4. Squalan Pure werkt ook prima op een acne huid
Squalan acne, gaat dat samen? Een vettere (acne) huid met een olie klinkt voor veel mensen nog steeds als iets tegenstrijdigs. Er zijn vele verschillende gezichtsoliën met verschillende werkingen, de ene soort kan wel gebruikt worden op een vettere huid en de ander niet. Als je een olie gebruikt is het belangrijk dat het een “niet comedogeen” product is. Niet comedogeen betekent dat de olie de poriën niet verstopt en afsluit waardoor het juist heel verzachtend en herstellend kan werken bij een acne huid. De Squalan Pure bestaat uit 1 ingrediënt en dat ingrediënt is identiek aan een stof die we van nature in de huid hebben. Deze stof herstelt de huid en werkt adaptogeen; Een droge huid wordt minder droog, een vette huid minder vet en een gezonde huid krijgt zijn natuurlijke glans weer terug.

5. Squalan Pure maakt droge plekjes zacht
Zeker in de winter is heb je sneller last van een droge huid en een rode neus. Smeer dan wat van de Pure op deze gebieden om de huid weer zacht te maken en in goede conditie te houden.

6. Squalan Pure fixeert wenkbrauwharen
Geen wenkbrauwgel in huis? Geen probleem. Borstel een druppeltje Pure door je wenkbrauwen met een wenkbrauwborstel om je wenkbrauwharen te fixeren.

7. Squalan Pure helpt droge voeten
Verzorg droge voeten met de Squalan Oil om de huid weer zacht te maken en te herstellen indien nodig.

8. Squalan Pure is een goed product voor een scrub
Naast de Moisturizer is de Pure een fijn product om te gebruiken in een scrub.

9. Squalan Pure voorkomt schurende benen
Veel vrouwen hebben er iedere zomer weer mee te maken: schurende bovenbenen. Masseer een druppel van onze Pure op deze plekken om de huid te herstellen en om ervoor te zorgen dat de huid niet schuurt.

10. Squalan Pure verzorgt de lippen
Gebarsten lippen verzorg je heel eenvoudig met de Pure! Kunnen je lippen extra liefde gebruiken? Een druppel Pure doet dan wonderen.

11. Squalan Pure hydrateert de hals en decolleté
Vergeet je niet om je hals en decolleté te verzorgen? Breng 1 à 2 druppels aan op zowel je gezicht als je hals en decolleté om de huid te verzorgen.

12. Squalan Pure verzorgt gespleten haarpunten
Wanneer je nog geen tijd hebt om naar de kapper te gaan en ineens wel gespleten haarpunten ziet kun je de Pure als een haarserum gebruiken. Let op: een kleine hoeveelheid is al genoeg!

13. Squalan Pure verzorgt de wimpers
Wist je al dat onze Pure je wimpers verzorgt? Door iedere avond de Pure aan te brengen op schone wimpers help je de conditie van de wimpers te verbeteren.

14. Squalan Pure voorkomt haarverf vlekken op het hoofd
Iedere vrouw die thuis haar haren verft heeft een flesje Pure nodig in haar leven. Door de olie langs de haarlijn aan te brengen voorkom je dat haarverf vlekken achterlaat op de huid.

15. Squalan Pure maakt de ellebogen zacht
Tot slot is de Pure heel geschikt om de huid van je ellebogen (en zelfs je knieën) weer zacht te maken. Wederom heb je slechts een klein beetje nodig om de huid te geven wat het nodig heeft.