Naar boven

7 simpele trucjes om in slaap te vallen

Door COSMANIA - 24 oktober 2018 - Slapen
This Works Deep Sleep
...en beeldschoon wakker te worden! Al slapend knapper worden, dat wil iedereen. Volg deze tips op en je rolt je bed uit met de prachtigste lokken en een flawless skin.


Elke 24 uur worden er bijna 30.000 recepten voorgeschreven voor slaappillen in Nederland. Dit zijn er per jaar ca. 10 miljoen! Er zijn dus heel erg veel mensen die niet goed slapen, niet goed in slaap kunnen vallen of vele malen per nacht wakker worden en lusteloos gaan draaien.

Als je niet genoeg slaapt, lijdt alles er onder. Je eet de verkeerde dingen omdat je moe bent, je slaat de gym een keer over en je werkt minder efficiënt. Sommigen krijgen meteen donkere kringen en wallen; anderen voelen zich alleen lusteloos, zonder energie, met een vale huid en zijn licht geïrriteerd.

Geen paniek! Volgens beautymerk This Works ‘Beauty comes with Sleep’ en zijn er diverse oplossingen voor handen met hun This Works Sleep lijn!

Tip 1

Even een schoonheidsslaapje doen overdag is geen mythe, maar het werkt echt! Wist je namelijk dat slaap daadwerkelijk fijne lijntjes en rimpels in het gezicht én de hals vermindert? Zowel op lange termijn als op korte termijn, door te gaan liggen in bed wordt het effect van de zwaartekracht afgeleid. Ook fungeert slaap als een natuurlijke moisturizer, omdat je 's nachts ook zweet. De This Works Sleep Power Nap Spray is je ultieme new best friend hiervoor! 93% van de testpersonen vond dat ze na een powernap met deze spray beter presteerden! 

Tip 2
Voldoende slaap krijgen begint bij het creëren van een rustgevende sfeer om te ontspannen voor het slapengaan. Aromatherapie kaarsen (zoals de uit de This Works Sleep range, de Deep Sleep Heavenly Candle) vullen je huis met een rustgevende aroma.

Tip 3
Ontspan nog meer door een warm bad te nemen voor het slapengaan. Het kalmeert lichaam en geest. Voeg een eetlepel toe van de This Works Deep Sleep Bath Soak, een mix van 100% natuurlijke etherische oliën, waaronder Vetiver, de 'rust olie' voor een diep ontspannend en rustgevend bad."

Niet gezegend met een bad in huis? No problem, dan neem je toch een ontspannende warme douche? Ook de This Works Deep Sleep Shower Gel bevat de bekende ‘sleep’ This Works signatuur geur en is daarnaast mild voor je huid, waardoor de huid gehydrateerd en zacht aanvoelt en licht geparfumeerd is. De perfecte douche om je voor te bereiden op een goede nachtrust!

Tip 4
Hierna ga je je al veel meer ontspannen voelen en kun je jezelf klaarmaken om naar bed te gaan. Laat het blauwe licht voor wat het is en leg alle mobiele apparaten buiten je kamer. Het beste is daarom nog steeds een ouderwetse wekker te gebruiken J

Tip 5
En als finishing touch dan het allerlaatste best bewaarde product dat plafond staren de das om doet; de This Works Pillow Spray of de Sleep Plus+ Spray van This Works!  Spray deze 2x op je kussens en je dekbed en je gaat slapen als een roos!

Toe aan eens een andere slaap range? Kies dan voor de Cowshed – Sleepy Cow range met de combinatie van rustgevende Sint Janskruid en Lady's Mantle extracten samen met essentiële oliën van Melissa.

Tip 6
Het is de ultieme gouden beautyregel van elke make-up artist en skincare-expert: maak je gezicht schoon, hoe moe je ook bent. Ook dat zorgt voor een stralende huid.

Tip 7
Als alle bovenstaande handelingen niet werken en je alsnog wakker wordt met opgezwollen, vermoeide ogen en donkeren kringen, breng dan een beetje van de No Wrinkles Tired Eyes aan rond de ogen om rimpels en tekenen van vermoeidheid te verminderen."

Sleep tight!