Naar boven

7 simpele trucjes om in slaap te vallen

Door COSMANIA - 14 januari 2020 - COSMANIA Buzz , Slapen
This Works Deep Sleep
...en beeldschoon wakker te worden! Al slapend knapper worden, dat wil iedereen. Volg deze tips op en je rolt je bed uit met de prachtigste lokken en een flawless skin.


Elke 24 uur worden er bijna 30.000 recepten voorgeschreven voor slaappillen in Nederland. Dit zijn er per jaar ca. 10 miljoen! Er zijn dus heel erg veel mensen die niet goed slapen, niet goed in slaap kunnen vallen of vele malen per nacht wakker worden en lusteloos gaan draaien.

Als je niet genoeg slaapt, lijdt alles er onder. Je eet de verkeerde dingen omdat je moe bent, je slaat de gym een keer over en je werkt minder efficiënt. Sommigen krijgen meteen donkere kringen en wallen; anderen voelen zich alleen lusteloos, zonder energie, met een vale huid en zijn licht geïrriteerd.

Geen paniek! Volgens beautymerk This Works zijn er diverse oplossingen voor handen met hun This Works Sleep lijn!

***Volgens This Works is slaap de eerste en belangrijkste stap in elke beauty routine. Ontdek nu de complete This Works slaaproutine en shop This Works met €7,50 korting bij besteding vanaf €75 met kortingscode ThisWorks!***
(zolang de actie vermeld wordt op onze homepage, vergeet niet de kortingscode in te vullen)


Slaaptip 1: Detox to the max


Het is de ultieme gouden beautyregel van elke make-up artist en skincare-expert: maak je gezicht schoon, hoe moe je ook bent. Ook dat zorgt voor een stralende huid. Duik daarom crispy clean je bed in met dit intens zuiverende, anti-pollution gezichtsmasker en ga voor die frisse en glowy teint!

Go clean
 


Slaaptip 2: bedtijd ritueel

Ontspan nog meer door een warm bad te nemen voor het slapengaan. Het kalmeert lichaam en geest. Voeg een eetlepel toe van de This Works Deep Sleep Bath Soak, een mix van 100% natuurlijke etherische oliën, waaronder Vetiver, de 'rust olie' voor een diep ontspannend en rustgevend bad.

Niet gezegend met een bad in huis? No problem, dan neem je toch een ontspannende warme douche? Ook de This Works Deep Sleep Shower Gel bevat de bekende ‘sleep’ This Works signatuur geur en is daarnaast mild voor je huid, waardoor de huid gehydrateerd en zacht aanvoelt.

slaap lekker
 

Slaaptip 3: Relax that body

Met de unieke formuleringen van de This Works body producten hydrateer je je huid en maak je deze van top tot teen strakker. De Skin Deep Dry Leg Oil van This Works is ontwikkeld om de droge huid te hydrateren en te kalmeren. Heerlijk voor je benen en de rest van je lichaam!

smeren maar
 


Slaaptip 4: Steek een kaarsje aan

Voldoende slaap krijgen begint bij het creëren van een rustgevende sfeer om te ontspannen voor het slapengaan. Aromatherapie kaarsen (zoals de uit de This Works Sleep range, de Deep Sleep Heavenly Candle) vullen je huis met een rustgevende aroma. Het fijn aroma van deze geurige kaars met lavendel en kamille laat je lichaam tot rust komen en kalmeert je geest!

take a breathe
 

Slaaptip 5: beter slapen

Het best bewaarde product dat plafond staren de das om doet; de This Works Pillow Spray of de Sleep Plus+ Spray van This Works!  Spray deze 2x op je kussens en je dekbed en je gaat slapen als een roos! Deze magische aroma therapeutische kussenspray is hét wondermiddel voor iedereen die niet in slaap kan komen óf blijven!

sleep well
 


Slaaptip 6: slapen overdag

Even een schoonheidsslaapje doen overdag is geen mythe, maar het werkt echt! Wist je namelijk dat slaap daadwerkelijk fijne lijntjes en rimpels in het gezicht én de hals vermindert? Zowel op lange termijn als op korte termijn, door te gaan liggen in bed wordt het effect van de zwaartekracht afgeleid. Ook fungeert slaap als een natuurlijke moisturizer, omdat je 's nachts ook zweet. De This Works Sleep Power Nap Spray is je ultieme new best friend hiervoor! 93% van de testpersonen vond dat ze na een powernap met deze spray beter presteerden!

Power up
 


Slaaptip 7: fris opstaan

Als alle bovenstaande handelingen niet werken en je alsnog wakker wordt met opgezwollen, vermoeide ogen en donkeren kringen, breng dan een beetje van de My Wrinkles Tired Eyes aan rond de ogen om rimpels en tekenen van vermoeidheid te verminderen.

eye like
 

psssttt....nog een extra tip:
Na het gebruik van bovenstaande producten ga je je al veel meer ontspannen voelen en kun je jezelf klaarmaken om naar bed te gaan. Laat het blauwe licht voor wat het is en leg alle mobiele apparaten buiten je kamer. Het beste is daarom nog steeds een ouderwetse wekker te gebruiken.

De allerlaatste tip:
Om met de wekker fris en fruitig wakker te worden, sla je nu je slag! Profiteer van alle This Works Deep Sleep Kerstverpakkingen met meer dan 30% korting!

Sleep tight!