Naar boven

A fan of the tan

Door COSMANIA - 07 juni 2023

A fan of the tan 

In de zomer verlangen we naar een huid met een mooie zomerse gloed. Om onze huid een zetje in de goed richting te geven zijn self tanners de ideale producten. Op COSMANIA zijn er meerdere zelfbruiners verkrijgbaar van verschillende merken. Ontdek in deze blog jouw favoriete tanning product. 

 
Mimitika

Het merk Mimitka biedt o.a. zelfbruiners voor zowel je lichaam als je gezicht. De Self Tanning Foam voor het lichaam is super makkelijk in gebruik, glijdt soepel over je huid en trekt snel in. Je hoeft je geen zorgen te maken over een oranje gloed en ook strepen of vlekken zijn niet aan de orde. Binnen een paar uur heb jij een prachtige stralende bruine tint die tot wel 7 dagen aanhoudt. Het is handig om hierbij de Mimitka Tanning Mitt te gebruiken voor een perfect resultaat. 

Daarnaast kun je je gezicht behandelen met de Self Tanning Face Cream. Deze crème zorgt voor een natuurlijke bruine tint en kun je zelfs het hele jaar door gebruiken. Daarnaast blijft je huid met deze crème ook perfect gehydrateerd. 

Shop Mimitika
 
Mario Badescu

Van Mario Badescu is de heerlijke Self Tanning Lotion verkrijgbaar op COSMANIA. Deze zelfbruiner geeft een glanzende, natuurlijk gebruinde huid en kun je zowel op je lichaam als gezicht gebruiken. De formule is olievrij en geeft jou binnen twee uur een prachtige bronzy glow. 

Shop Self Tanning Lotion
 
Rodial

De Hyaluronic Tan Drops van Rodial geven de perfecte combinatie tussen hydratatie en een prachtige tan. Met deze tanning drops creëer je een langaanhoudende en langzaam vervagende tan zonder risico op vlekken. De combinatie van hyaluronzuur en glycerine geven jouw huid de stevigheid en hydratatie die je huid nodig heeft met als resultaat een prachtig stralende huid met een bruine tint. Gebruik de drops als serum of meng een paar druppels met je moisturizer voor een natuurlijk en egaal resultaat.  

Shop Tan Drops
 
The Organic Pharmacy

Een nieuw product op COSMANIA is de Self Tan van The Organic Pharmacy. Deze zelfbruiner is goed voor jou en de planeet! Geef jou lichaam binnen drie uur een prachtige tan, terwijl je kunt genieten van de heerlijke milde perzik geur. Sheaboter, kokosolie en sesamolie zorgen er ondertussen ook nog voor een prefecte hydratatie. 

Shop Zelfbruiner 
 
JOIK 

Ook van JOIK zijn meerdere zelfbruiners verkrijgbaar voor zowel lichaam als gezicht. Met de Sunless Tan Body Lotion krijgt jouw huid binnen 4 tot 6 uur een heerlijk natuurlijk bruine tint. De tint verdwijnt geleidelijk, waardoor het er nooit nep uitziet, en kan om de 2-3 dagen weer opnieuw worden aangebracht. Deze Lotion is verkrijgbaar in Light en Medium. 

Naast de lotion heeft Joik ook nog de Sunless Tan Facial Drops. Met deze drops heb jij binnen 4 tot 6 uur een mooie bruine tint op je gezicht die wel een week aanhoudt. De druppels moeten worden verdund met een lotion en kunnen in verschillende hoeveelheden gebruikt worden. 2-3 druppels geven een medium tan. Voor een donkere tan gebruik je 4-6 druppels.  

Shop JOIK