Naar boven

Agonist Parfums, artistiek tot aan de laatste druppel!

Door COSMANIA - 10 oktober 2018 - Parfums

De schoonheid van de Scandinavische natuur en cultuur vind je weerspiegelt in Agonist Parfums. Dit Zweedse parfumhuis introduceerde sinds 2008 tien verfijnde unisex geuren van 100% natuurlijke ingrediënten, verpakt in flacons van handgemaakt Zweeds glas. Agonist is niet voor niets een van de meest gewilde en unieke merken binnen de internationale markt van nicheparfums!

Elke geur van Agonist Parfums is namelijk gemaakt in nauwe samenwerking met gerenommeerde neuzen die zich helemaal wijden aan de traditionele kunst van de 'haute parfumerie'.
Vervolgens wordt hun zorgvuldig samengestelde werk bekroond met unieke sculpturen van Zweeds glaswerk van de hand van niemand minder dan de bekroonde glaskunstenaar Åsa Jungnelius van Kosta Boda; de wereldberoemde glasblazersgroep in de bossen van Småland, Zweden.

Daarbij creëert Agonist Parfums alleen duurzame producten waardoor elk detail exclusief ontwikkeld wordt met respect voor het milieu en een duurzaam gebruik van grondstoffen. Agonist Parfums draagt met een samensmelting van vakmanschap en hun unieke en artistieke visie zowel de oude kunst van perfumemaking als het traditionele ambacht van glasblazen uit. De Agonist parfum collectie is verkrijgbaar in een Sculpture Line (op aanvraag) en een Spray Line. Haute Couture en Pret-a-porter. Laat je verleiden door deze Zweedse kunstenaars en geniet van Agonist parfums bij COSMANIA!