Naar boven

Alles over een vochtarme huid

13 januari 2021 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

Dehydrated skin 

Een droge huid is vochtarm, maar ook een vette huid kán dat zijn. Een vochtarme huid komt daarom heel vaak voor. Heb jij een trekkerig gevoel, fijne lijntjes en/of schilfertjes. Dan heb jij waarschijnlijk ook een vochtarme huid. De oplossing? Hydrateren! Veel Morning Expert producten van This Works zorgen voor een hydratatieboost. Maar er zijn nog veel meer opties… Hieronder hebben we alvast een overzicht gemaakt van de beste moisture bommetjes!

Shop producten voor vochtarme huid
 
Pittig spul

Erborian Red Pepper Pulp Cream bevat 5% rode peper-extract afkomstig uit het vruchtvlees, waardoor het zacht genoeg is voor de gevoelige huid en krachtig genoeg voor de doffe huid. Het geeft direct een energie- en hydratatieboost.

it’s hot in here
 
Pure luxe  

Reinig je huid met de puurste ingrediënten van de Vanderohe No.1 Purifying Cleansing Oil. Een  verfijnde mix van plantaardige oliën verwijdert zacht, maar effectief alle sporen van make-up en onzuiverheden. Naast hydrateren en voeden, gaat het ook de olieproductie van overactieve olieklieren tegen.

cleansing oil 
 
Hydratatiebom 

Matte, vermoeide en uitgedroogde huid? Gun je huid deze Water-Infusing Electrolyte Moisturizer. De waterlichte formule is makkelijk aan te brengen, wordt snel door de huid opgenomen en hydrateert voor een zachte, gladde huid die prettig aanvoelt.

Water-infusing boost
 
Start from zero 

Deze PreCleanse Balm is stap 0 in Dermalogica's dubbele reiniging. De cleaning balsem, met o.a. abrikozenpitolie en natuurlijk  biolipiden complex, zorgt voor een frisse, gehydrateerde en ultra schone huid. Vervolg de grondige reiniging met je 'normale' Dermalogica cleanser.

precleanse 
 
Haver hipster  

De verzachtende, droge CBD gezichtsolie hydrateert, voedt en kalmeert de droge, reactieve en gevoelige huid intensief. Het bevat een mix van 16 koudgeperste actieve plantaardige ingrediënten - waaronder hennepzaadolie - en is rijk aan omega’s, vetzuren en colloïdaal havermout.

fijne mix
 
Hyaluronzuur & cafeïne

Droge en vermoeide ogen? De Water Drench Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches van Peter Thomas Roth zijn het antwoord! Revitaliserende eye patches helpen bij het hydrateren, voeden en direct verbeteren van fijne lijntjes, kraaienpootjes en donkerheid onder de ogen met pure waterdamp die continu blijft voeden.

Frisse cocktail