Naar boven

Antipodes Skincare: Next level organic skincare!

Door COSMANIA - 16 februari 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging
Antipodes Skincare Blog

 
Ken je Antipodes Skincare al? Antipodes is een zeer innovatief, wetenschappelijk en organic beauty merk. Oprichtster Elizabeth Barbalich uit Nieuw-Zeeland gooide 10 jaar geleden het roer om en koos voor een natuurlijk en gezond leven: "Ik kon nergens gezonde huidverzorging vinden die goed genoeg voor mij werkte. Ik zag een gat in de markt voor een cool avant-garde, niche merk dat natuurlijke huidverzorging naar het volgende niveau zou tillen. Dit werd Antipodes Skincare.".

INNOVATIE IN DE HAARVATEN
Om haar huidverzorgingslijn 10 jaar geleden te lanceren, leunde oprichtster Elizabeth sterk op haar wetenschappelijke achtergrond. Ze had tijdens haar carrière als afgestudeerd bioloog een zeer begeerde opleidingsplek bij de United States Surgical Corporation gekregen. Na een indrukwekkend trackrecord in de ontwikkeling en sales van instrumenten voor laparoscopische chirurgie (opereren via buisjes) wist Elizabeth dat innovatie het belangrijkste ingrediënt voor succes is. Elizabeth zegt: "Na jarenlang gewerkt te hebben naast chirurgen op de OK's, heb ik een rigoureuze aanpak geleerd. In de chirurgie is er geen ruimte voor error." Deze visie kenmerkt Antipodes Skincare. Met eindeloos onderzoek en talloze formules, experimenteerde Elizabeth op haar eigen gevoelige en droge huid. "Dit is iets wat ik nog steeds doe en ik ben nog dagelijks bezig met het continu innoveren van onze formules want we doen geen concessies aan de kwaliteit.”

NATUURLIJK & GEZOND LEVEN
Als kind groeide ze op in de natuurvlaktes van Canterbury Nieuw-Zeeland en bij het stichten van een eigen familie ontstond een passie voor een natuurlijke levensstijl. "Mijn man Zoran raakte erg geïnteresseerd in natuurlijke gezondheid, en zorgde voor het hele gezin door ons van natuurlijk en gezond eten te voorzien: raw juices en supplementen. Zelfs met drie kinderen die jonger waren dan 4 jaar voelde ik me beter dan ooit!" Deze interesse breidde zich uit naar het huishouden; zoals niet-giftige en natuurlijke schoonmaakmiddelen. Uiteindelijk kwamen ze uit bij huidverzorging. Ze reisde de wereld af om de beste en hoogste kwaliteit natuurlijke huidverzorging te vinden die haar droge en gevoelige huid genoeg kon verzorgen. Na veel vergeefse pogingen, besloot ze het zelf te gaan maken.

SUPERFOODS & EXOTISCHE EXTRACTEN
Na jarenlang onderzoek en experimenteren ontstond het high-tech gecertificeerde organic beauty merk Antipodes Skincare. Antipodes Skincare combineert zeer geavanceerde wetenschap met de hoogste kwaliteit aan ingrediënten uit superfoods en andere exotische extracten uit de Nieuw-Zeelandse natuur. Hiermee heeft Elizabeth een beautymerk ontwikkeld dat past bij elke leeftijd en ieder huidtype. Het is daarmee geschikt voor zowel mannen als vrouwen! Zelfs veganisten kunnen dit innovatieve kwalitatieve beautymerk gebruiken.

ANTIPODES SKINCARE & COSMANIA
Antipodes Skincare wordt wereldwijd al in 13 landen verkocht en heeft een sterke en trouwe aanhang, waaronder ook vele celebrities. De producten van Antipodes Skincare hebben al meerdere prijzen gewonnen binnen de beauty- en health industrie en daarbij ontvangt het merk heel veel lovende Antipodes Skincare reviews van gebruikers.  Bijvoorbeeld de Grace Gentle Cream Cleanser (Best Organic Skincare Product), Antipodes Hosanna H2O Intensive Skin-Plumping Serum (Best Serum in Harper's Bazaar Beauty Awards), Antipodes Kiwi Seed Oil Eye Cream (Winner Natural Health Beauty Awards).

Wij zijn dan ook enorm blij dat ook wij deze parels aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen! Ontdek snel alle producten van Antipodes Skincare!

*Onze spelregels:
zolang de voorraad strekt
- een cadeau per klant per bestelling cadeau
- het cadeau wordt automatisch toegevoegd aan je shopping bag