Naar boven

Aurelia Eye Candy!

28 juni 2019
Kickstart je dag met dit probiotische cadeau!

Het Engelse Aurelia Probiotic Skincare zweert bij probiotica. Je vindt ze dan ook in al haar bio-organic producten die huidveroudering tegengaan. Probeer de power van probiotica en ontvang bij aankoop van €75 aan Aurelia producten de krachtige anti-aging oogroller t.w.v. €57 cadeau!

Onze spelregels:
-Zolang de voorraad strekt
-een actie product per bestelling

-het actie product wordt automatisch toegevoegd in je shopping basket

Shop Aurelia
 
Glansrijke nieuwkomer

De prachtige Balance & Glow Day Oil van Aurelia Probiotic Skincare werkt hydraterend, herstellend, voedend en egaliserend. De lichtgewicht textuur is geschikt voor alle huidtypen en zorgt voor een evenwichtige hydratatie gedurende de dag om de huid te laten stralen. Voor een verbluffende uitstraling en de perfecte basis voor make-up!

Try it on
 

Night & Day Heroes

De dag- en nacht crèmes van Aurelia Probiotic Skincare hebben een bijzonder volle en rijke textuur en zitten vol probiotica. Deze anti-aging helden verbeteren je huid in no-time en ze ruiken ook nog eens zaaaaaalig!

Ik wil het!
 
Okselfris!

De innovatieve en succesvolle ‘cream-to-powder’ deodorant lijn van Aurelia wordt uitgebreid! De natuurlijke, aluminium vrije, krachtige Botanical Cream deodorant is nu ook verkrijgbaar in een handig voordeelformaat én in een nieuwe variant met een frisse citrus blend.
Voor welke ga jij?

Kies jouw favo