Naar boven

Balance & Glow met de nieuwe dag olie van Aurelia!

29 juli 2019


De gloednieuwe Balance & Glow Day Oil van Aurelia Probitoic Skincare is nu al een groot favoriet bij het COSMANIA-team! Heb jij ‘m al geprobeerd? Wij hebben een aantal veelgestelde vragen over dit nieuwe product verzameld. Wellicht is de Day Oil ook een echte musthave voor in jouw huidverzorgingsroutine!


Kan ik de Balance & Glow Day Oil gebruiken met mijn huidige huidverzorgingsproducten?
 Absoluut! De olie kan in elke routine worden toegevoegd voor een extra hydratatie boost. Het brengt de huid in evenwicht en werkt aan de soepelheid. Vervang het product door je huidige gezichtsolie of moisturizer. Het is ook heerlijk om ze in combinatie te gebruiken met je huidige hydraterende producten. 
Wanneer en hoe gebruik ik het in mijn dagelijkse routine?
Reinig eerst de huid met bijvoorbeeld de Miracle Cleanser van Aurelia Probitioic Skincare. Breng vervolgens je favoriete serum aan en volg met een paar druppels van de Balance & Glow Day Oil. Hierna kan je eventueel nog een moisturizer gebruiken als je een droge tot zeer droge huid hebt, maar dit is geen must. 
Hoe zit het met de verschillende huidtypen?
 Als je huid normaal of gecombineerd is, kan de Day Oil worden gebruikt als je enige vochtinbrengende product. Als je huid droog, gedehydrateerd of volwassener is, kan deze prachtige olie worden gecombineerd met een moisturizer voor een nog diepere hydratatie.


Try it out!

Wil je meer lezen over de gloednieuwe Balance & Glow Day Oil van Aurelia Probitoic Skincare? Klik dan op onderstaande knop! Mocht je verder nog vragen hebben, dan kan je ons altijd mailen of bellen. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt! De eerste reviews stromen al binnen..

Lees meer