Naar boven

Bescherm jouw lichaam tegen de zon

Door COSMANIA - 07 mei 2021 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Make-up

In de zon

Het gaat de goede kant op, we mogen steeds meer van de zon genieten… Natuurlijk weet jij dat het verstandig is om jezelf tegen schadelijke UV-stralen te beschermen. Maar welke producten kies je daarvoor? Wij hebben een overzicht gemaakt van de slimste zonbeschermingsproducten. Je vindt ze hieronder.

 
Smart sun protection

Je huid beschermen en tegelijkertijd verzorgen? Sun Fluid SPF30 bevat natuurlijke zonnefilters en biedt jouw huid UVA- en UVB-bescherming tegen zonlicht en andere schadelijke factoren van buitenaf. Werkt bovendien anti-ageing, herstellend en voorkomt pigmentvorming.

Fijne fluid
 
Flawless skin

Super Serum Skin Tint SPF 30 is een foundation in de vorm van een serum, bomvol actieve en verzorgende ingrediënten. Daarnaast is er een beschermingsfactor 30 toegevoegd, zodat je ook beschermd bent tegen schadelijke UV-stralen. Na gebruik heb je een stralende huid!

alles-in-één
 
Quick & easy

Deze zonnebeschermingsspray met SPF50 beschermt je body tegen UVA en UVB én versnelt het bruiningsproces! Je wordt sneller, gelijkmatig en stralend bruin en de bruine kleur houdt langer. De formule is luchtig en wordt snel opgenomen zonder een vettig laagje of witte waas achter te laten.

super spul
 
Golden glow

Ben jij op zoek naar een zonneolie mét hoge beschermingsfactor? Probeer de nieuwe Sunscreen Body Oil SPF 30! Bevat de beste natuurlijke oliën, zoals abrikozenpitolie, Hibiscusolie en Luffa-zaadolie om de melanineproductie te stimuleren, voor een snellere en langdurige bruine teint.

snel bruin
 
Cooling down

Heb jij van de zon genoten? Vergeet niet daarna je huid te verzorgen met de Yoghurt Cooling Gel After Sun. Deze ultra verkoelende crème-gel zorgt voor een langdurige frisheid en comfort. Het verhoogt het vochtgehalte van de bovenste lagen van de huid en verlicht het branderige gevoel.

Kalmeer de huid