Naar boven

Boost jouw gevoelige huid

Door COSMANIA - 07 april 2021 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

De oplossing voor jouw gevoelige huid

Een gevoelige huid herken je vaak aan een trekkerig gevoel, roodheid en soms zelfs uitslag en/of jeuk. Het is vervelend, maar er bestaan gelukkig oplossingen! Focus je tijdens jouw skincare routine op het verhogen van de weerstand van jouw huid. Een voorbeeld van zo’n weerstandbooster is de Solar Defense Booster van Dermalogica. Het versterkt de huidbarrière zodat de huid minder gevoelig wordt voor schadelijke invloeden van buitenaf. Meer tips vind je hieronder!

 
Verfris huid & geest

Deze kalmerende gezichtsspray bevat o.a. aloë vera wat helpt de huid vocht vast te houden, terwijl rozenwater en gotu kola roodheid aanpakken, irritaties kalmeren en de teint verhelderen. Tip: je kunt de mist over je make-up sprayen voor een mooie glow en het fixeren van je make-up.

verminder roodheid
 
Keep it calm

Deze cleanser is geschikt voor een normale tot droge huid die vaak gevoelig of geïrriteerd is en/of tekenen van rosacea vertoont. Het maakt de huid minder rood en reinigt grondig zonder een droog of strak gevoel te geven.

kalmerende cleanser
 
Kalmerende formule 

Een bijzondere combinatie van werkzame stoffen bestaande uit de schil van grapefruit en magnolia-extract vermindert de roodheid en kalmeert de huid - waardoor je een meer gelijkmatige en frisse teint creëert.

egale teint
 
Lekker licht

Kalmeer de gevoelige huid met deze lichte moisturizer. Het zorgt voor een hydratatie-boost dankzij o.a. verstevigend haverextract en huidverzorgende vetzuren. Antioxidantrijk haverolie en helichrysum-extract helpen bij het kalmeren van de huid. Het resulaat: een gezonde, zachte teint.

soft skin
 
Natuurlijk masker

Dit masker is perfect om de huid te kalmeren en te verzachten bij irritaties. Balsam Peru is een kalmerend en ontstekingsremmend, natuurlijk ingrediënt en Kaolin klei en tarwezetmeel absorbeert onzuiverheden uit de poriën.

verzacht de huid
 
Vakkundig geformuleerd

O.a. ultra kalmerende Zee Aster remt de moleculen die ervoor zorgen dat de huid 'opvlamt' en helpt om roodheid te verminderen. Het is super geconcentreerd en speciaal geschikt voor de huid die een flinke dosis extra zorg nodig heeft.

take care