Naar boven

BOOSTEN DOE JE ZO

Door COSMANIA - 25 maart 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

BOOST YOUR BEAUTY!

Ineens waren ze daar: boosters. Je hebt ze vast wel eens in de schappen zien staan of je bent ze online tegengekomen. Maar wat is het eigenlijk voor een product en is het ook iets voor jouw huid? We laten je graag kennis maken met de boosters van Paula's Choice.

Volgens Paula Begoun, de oprichtster van Paula's Choice, heb je naast je normale basic huidverzorging soms iets extra's nodig. Bijvoorbeeld wanneer je een specifieke huidzorg hebt waar je graag iets aan wilt doen. Voor we hier dieper op in gaan, leggen we eerst nog even uit wat een booster precies is, wat het voor je huid kan doen en wat het verschil met een serum is.

WAT IS EEN BOOSTER EIGENLIJK?

Een booster is een specifiek huidproduct dat is samengesteld rond de unieke eigenschappen en talenten van één afzonderlijk ingrediënt. Dit ingrediënt wordt in een hoge concentratie gebruikt. Met een booster pak je een specifiek huidprobleem aan zoals vergrote poriën, vochttekort, grauwheid, verslapping en pigmentvlekken. Een booster werkt samen met je andere huidverzorgingsproducten. Wanneer je een booster toevoegt aan je beautyroutine zul je snel het resultaat bereiken dat je wilt hebben.


BOOSTER OF SERUM

Op het eerste gezicht lijken ze best veel op elkaar, booster en serum. Toch zijn er verschillen, zeker bij Paula's Choice. De boosters – er zijn er acht in totaal – bevatten krachtige concentraties van één ingrediënt of een mix van ingrediënten die elkaar versterken. Elke booster heeft een lichte formule zodat hij makkelijk samen met je andere producten gebruikt kan worden, layeren is dus geen probleem. Je kunt een booster 'solo' direct als een apart laagje op de huid aanbrengen of mengen met je nachtcrème (moisturizer zonder SPF) of serum. Ze mogen ook rond de ogen aangebracht worden, met of zonder een oogcrème. De serums van Paula's Choice ondersteunen de werking van je moisturizer en je andere huidverzorgingsproducten. Ze voorzien in een mix van bio-actieve antioxidanten, voedende en herstellende ingrediënten die je huid nodig heeft om gezond te blijven. Een serum is daarom geconcentreerder dan een moisturizer. Ze hebben ook verschillende texturen, afhankelijk van je huidtype. Voor de gecombineerde of vette huid is de textuur licht en fluide, voor droge huid is de textuur rijker. Je brengt een booster doorgaans vóór een serum aan maar je kunt ook variëren, bijvoorbeeld het serum voor het slapen gaan en de booster in de ochtend. Belangrijk is wel dat je SPF de laatste stap van je ochtendroutine is. Dit zijn de Paula's Choice boosters op een rijtje. 

10% Azelaic Acid Booster

Doel: De aanpak van bruine vlekjes, acnelittekens en gevoeligheid voor oneffenheden.

Bevat een concentratie van 10% azelaïnezuur plus gladmakende salicylzuur (BHA) en verhelderende plantenextracten. De booster heeft een lichte textuur die snel intrekt en is geschikt voor alle huidtypes. Het kan over het hele gezicht worden aangebracht of lokaal op een vlekje of litteken.

SHOP 'TILL YOU DROP
 
10% Niacinamide Booster

Doel: De aanpak van vergrote of grove poriën en huidverkleuringen.

De formule met 10% niacinamide, ook wel bekend als vitamine B3, helpt om poriën te verkleinen en huidverkleuringen minder zichtbaar te maken. Naast vitamine B3 bevat de waterachtige textuur kalmerende ingrediënten en antioxidanten.

PRAATJES VULLEN GEEN GAATJES
 
C15 Super Booster

Doel: De aanpak van rode en bruine plekken en een zichtbaar verlies van stevigheid.

Deze booster bevat 15% vitamine C voor de effectieve bestrijding van diverse tekenen van huidveroudering. Het zorgt voor een steviger en egalere huid met een mooie glow. C15 Super Booster kan ook rond de ogen worden gebruikt om kraaienpootjes minder diep te maken.

GET THAT GLOW
 
C25 Super Booster

Doel: De aanpak van rode en bruine plekken, een oneffen teint en een onregelmatige textuur.

Een krachtigere versie van de C15 Super Booster met 25% vitamine C. Deze booster heeft een zijdezachte crèmeformule die de verschillende typen huidverkleuringen minder zichtbaar maakt. Langdurig gebruik zal met succes de teint en textuur verbeteren, terwijl ook een grijze of grauwe teint aanzienlijk zal oplichten.

ER GAAT ME EEN LICHTJE OP
 
Moisture Renewal Oil Booster

Doel: De aanpak van een vettekort, droogheid, vochttekort en een ruwe huidstructuur.

Deze blend van negen ongeparfumeerde plantoliën wordt gecombineerd met herstellende en voedende ingrediënten. Het verlicht een droge, oncomfortabel strak aanvoelende en vochtarme huid. De vloeibare olietextuur kalmeert een tijdelijke rode huid maar ook een huid die vatbaar is voor rosacea. De ideale booster om plaatselijk droge, schilferige plekjes te behandelen, zelfs rond de ogen. Ook geschikt om aan je moisturizer toe te voegen wanneer de luchtvochtigheid laag is.

OIL LA LA!
 
Hyaluronic Acid Booster

Doel: De aanpak van fijne lijntjes, rimpels, vochttekort en een gevoelige huid.

Hyaluronzuur kan 1000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. In deze booster is hyaluronzuur gecombineerd met herstellende ingrediënten om een droge, vochtarme huid zichtbaar te plumpen en lijntjes of rimpels te verzachten. De olievrije gel heeft ook een direct kalmerend effect op een gevoelige huid.

BESTEL DEZE GEWICHTIGE FORMULE
 
1% Retinol Booster

Doel: De aanpak van fijne lijntjes, diepe rimpels, een oneffen teint, verstopte poriën en puistjes.

De formule bevat 1% gestabiliseerde pure retinol (vitamine A-zuur) en een aantal wetenschappelijk bewezen antioxidanten. 1% Retinol Booster is dé booster om huidveroudering te verminderen en is geschikt voor alle huidtypes. De fluide op waterbasis wordt snel door de huid opgenomen. Deze booster wordt zowel aanbevolen om huidveroudering tegen te gaan als om puistjes en breakouts te verminderen.

VOOR EEN GLADDE HUID