Naar boven

Cadeautje van Paula’s Choice

19 september 2023

Cadeautje van Paula’s Choice

Op zoek naar producten met alleen bewezen werkzame ingrediënten? De formules van Paula’s Choice worden ondersteund door grondig onderzoek. Ben jij al fan van het merk of wil je het juist proberen? Dan hebben we nu een leuk extraatje voor je! Bij besteding van €50,- aan Paula’s Choice ontvang je een gratis Paula's Choice Mini CALM cleanser of exfoliant. Welke je ontvangt blijft een verrassing totdat je jouw pakketje in je handen hebt! Ontdek hieronder alvast een aantal bestverkopende producten van Paula’s Choice.    

Shop Paula's Choice
 
Perfect skin

Het ster product van Paula’s Choice: Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Deze heldere vloeistof met 2% salicylzuur (BHA) exfolieert het huidoppervlak en reinigt tot diep in de poriën en pakt zo hardnekkige onzuiverheden en mee-eters aan. De frisse vloeistof bevat ook kalmerende, anti-irriterende werkstoffen en is daardoor heerlijk zacht voor de huid.  

Shop BHA Liquid
 
Frisheid boost

Last van van een matte, vermoeide en uitgedroogde huid? De Water-Infusing Electrolyte Moisturizer zorgt voor essentiële hydratatie en voedt de huid. De waterlichte formule is makkelijk aan te brengen, wordt snel door de huid opgenomen en hydrateert voor een zachte, gladde huid die prettig aanvoelt.

Shop Moisturizer
 
Eeuwige jeugd

Deze luchtige fluid met SPF50 is perfect voor een vettere huid met puistjes, grove poriën en mee-eters. Het beschermt niet alleen tegen de zon, maar voorkomt tekenen van het ouder worden, inclusief rimpels en bruine vlekjes Bovendien maakt het poriën kleiner en stimuleert de collageenproduct.  

Shop Youth Fluid 
 
Toverfee

Dit hydraterend en verzorgend gezichtsmasker zorgt ervoor dat je huid weer fris en stevig aanvoelt en er gezond uitziet. Het Super Hydrate Overnight Masker kun je na een aantal minuten afspoelen of juist de hele nacht op je gezicht laten voor een hydraterende en kalmerende boost!

Shop Masker 
 
Vitamine C

Deze Paula's Choice booster bevat 15% vitamine C en verheldert een doffe huidteint en vermindert de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes. De unieke formule wordt snel door de huid wordt opgenomen, vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering en maakt je huid gladder, egaler, en steviger.  

Shop Vitamine Booster
 
Super power

Gebruik deze booster om vergrote poriën en andere tekenen van huidveroudering zoals een ongelijkmatige teint of een ruwe huidtextuur tegen te gaan. De 10% Niacinamide Booster is ontworpen om een superboost aan je serum of moisturizer te geven terwijl kalmerende ingrediënten ondertussen de huid rustiger maken. 

Shop Niacinamide Booster