Naar boven

CTZN Cosmetics lanceert CODE RED!

Door COSMANIA - 28 februari 2022 - COSMANIA Buzz , Make-up

Ontdek jouw perfecte rode kleur lipstick

Code rood! Rode lipstick is altijd een goed idee. Overdag of ‘s avonds, casual of chic. Maar welke kleur rood past het beste bij jou?  Dat is nu heel eenvoudig want met de lancering van zes nieuwe rode kleuren lipstick maakt het inclusieve beauty merk CTZN haar belofte de perfecte teint voor elke huidskleur bieden meer dan waar.

De lipsticks zijn geschikt voor alle huidtinten en zijn vegan, karmijn- en glutenvrij. De lipsticks kleuren de lippen niet alleen prachtig vurig rood, maar voeden de lippen intensief door verzorgende bestanddelen als karité boter en hyaluronzuur, dat de lippen van binnenuit hydrateert. Het resultaat is super zachte rimpelloze lippen.Bijzonder is de samenwerking met goed doel & influencer Diipa Büller-Khosla. Een percentage van de verkoop wordt namelijk ingezet om menstruatiehygiëne kits beschikbaar te maken voor vrouwen in India en Pakistan.

 
Vlam in de pan

Heeft je huid een warme ondertoon? Dan kun je het beste kiezen voor een rode lipstick met een oranje koperkleurige ondertoon zoals deze vlammende sprankelende oranje rode kleur. De lipstick bevat onder andere hyaluronzuur dat ervoor zorgt dat de lippen van binnenuit de hele dag lang goed gehydrateerd blijven.

Shop Code Red Shade Ahmar
 
Lopend vuurtje

Kirmizi is een vurige rode kleur met een oranje ondertoon. Het beste kies je deze tint rood als je een huid hebt met een warme ondertoon. De lipstick kleurt de lippen stralend rood en verzorgt ze door onder andere karité boter. Vegan en karmijnvrij.

Shop Code Red Shade Kirmizi
 
Rood rood

Heeft jouw huid een koele ondertoon? Te herkennen aan de blauwachtige aderen aan de binnenkant van je arm. Dan is de kleur Laal rood jouw perfecte rode kleur. Het is een blauw gekleurde rood met koele ondertonen.  De vegan lipstick verzorgt de lippen optimaal door karité boter en tocopherolen en zorgt ervoor dat je lippen rimpelloos en glad blijven!

Shop Code Red Shade Laal
 
Wijnrood

De tint Rooi, een wijnkleurige dieprode kleur met koude blauwe ondertonen staat je fantastisch als je huid een koele ondertoon hebt. De CTZN lipstick bevat onder andere verzorgende karité boter, dat de lippen de hele dag lang mooi gehydrateerd houdt.

Shop Code Red Shade Rooi
 
Karmozijnrood

Heb je een neutrale huidtint? Dan is deze kleur rood het proberen waard. Deze karmozijnrood heeft namelijk een pruimkleurige ondertoon. Het toegevoegde Berryflux vita extract activeert de productie van hyaluronzuur een stofje dat belangrijk is om het vochtgehalte van je lippen op peil te houden. Hierdoor wordt het ontstaan van rimpeltjes voorkomen. Voor stralende sexy rode lippen!

Shop Code Red Shade Pula
 
Mahonierood 

Koele ondertonen opgelet! Dit is jouw must have rode kleur. De nummer 6 Rosso, een blauwachtige mahonierood kleurt je lippen vlammend rood. Verder hydrateert deze lipstick je lippen de hele dag lang door toevoeging van hyaluronzuur. Dit voorkomt dat je lippen rimpeltjes gaan vertonen en dat de rode kleur lipstick tussen de rimpeltjes blijft zitten. Voor verleidelijke gladde rode lippen!

Shop Code Red Shade Rosso