Naar boven

De beste zeven tips om thuis safe, sane & beautiful te blijven

Door COSMANIA - 26 maart 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Make-up
Begin je dag positief: smile!

Met de organic tandpasta's van Lebon lach je iedere ochtend naar jezelf in de badkamerspiegel. Je tanden zien er goed uit! Voor welke  smaak ga jij vandaag? Er zijn er negen, van Fearless Freedom (zwarte bes en munt) tot Tropical Crush (ananas, rooibos en munt).

Begin positief

Werk je wallen weg

Start je werkdag@home met een frisse blik. In 15 minuten zijn je wallen verleden tijd met de Erobiran Ginseng Eye Patches. Ze zijn verrijkt met energiegevende ginsengwortel.

Werk wallen weg
 
Tijd voor een break

Vaak en uitgebreid handen wassen is het advies maar kan je handen flink uitdrogen. Tijd voor een break om je handen intensief te verzorgen met een handcrème zoals Lavido's Nurturing Hand Cream Musk, Coconut & Shea Butter.

Take a break
 
Videocall? Je ogen stralen!

Ze zijn niet altijd flatteus, die cams op je computer. Maar je kunt je ogen laten stralen met een effectieve mascara die je wimpers ook nog eens verzorgt. De PerriconeMD No Mascara Mascara bijvoorbeeld.

Laat ze stralen
 
Blokje om op het balkon

Breng je lunchbreak door op het balkon, dakterras of in de tuin. Natuurlijk wél met een SPF-crème als de zon schijnt. De Mimitika Face Sunscreen SPF50 beschermt je huid tegen uva- en uvbstraling maar voelt niet aan als een dikke laag.

Doe het ommetje
 
Zo versla je de middagdip

Voel je je ook altijd zo suf rond een uur of vier en wordt het moeilijker om je te concentreren? Dan is het tijd voor de The Tides Pick Me Up Aromatherapy Balm Roll On. Deze geeft je humeur een boost en verscherpt je concentratie.

Pick me up
 
Jezelf verwennen: het mag

Omdat je het waard bent. Omdat je er aan toe bent. Verwen jezelf met een luxe product, zoals de Mauli Sacred Union Scent & Dry Oil. Dit is een multitasker die je lichaam ontspant, je huid verzorgt en je geest in de relaxstand brengt.

Verwennen maar