Naar boven

De drie nieuwe haarmaskers van Living Proof!

Door COSMANIA - 03 april 2020 - COSMANIA Buzz , Haircare

De drie nieuwe haarmaskers van Living Proof!

Living Proof komt met nieuwe haarmaskers en daar worden we blij van! Ze zijn alledrie vrij van verzwarende siliconen en gaan beschadiging van de natuurlijke beschermlaag van het haar tegen.

Waarom zou je eigenlijk een haarmasker gebruiken?

Goeie vraag. Het simpele antwoord is dat dagelijkse factoren zoals wassen, styling met warmtetools als föhn of steiltang en UV-stralen de natuurlijke beschermlaag van het haar (de zogenaamde F-laag) beschadigen. Dit leidt tot haarproblemen zoals pluizige haarpunten, beschadiging van de haarschubben en verlies van glans. Net als huidmaskers bieden haarmaskers een snelle oplossing om specifieke problemen te verhelpen. Maar let wel op: de meeste haarmaskers gebruiken siliconen. Het probleem met siliconen is dat ze beschadigingen aan het haar niet oplossen, ze verdoezelen ze alleen. Ze omhullen de haarvezels met een laagje waardoor het vóelt alsof het haar behandeld is. Helaas bouwen siliconen zich op, ondanks het regelmatig wassen met een shampoo. Het haar wordt slap, ziet er vetter uit en moet veel vaker gewassen worden. Siliconen kunnen op de lange termijn zelfs tot meer schade leiden omdat ze de oorzaak van de beschadiging aan de F-laag niet aanpakken. Living Proof daagde daarom zijn wetenschappers uit: ontwikkel een siliconenvrije oplossing om de oorzaak van dof, beschadigd of pluizig haar aan te pakken. En het is ze gelukt!

De wetenschap: innovatieve ingrediënten

Die siliconenvrije oplossing is verpakt in drie nieuwe maskers: Perfect hair Day Weightless Mask, Restore Repair Mask en No Frizz Intense Moisture Mask. Ze bevatten alledrie een innovatieve samenstelling van een aantal ingrediënten die zijn toegevoegd in plaats van siliconen:

Healthy Hair Molecule
Vormt een lichtgewicht beschermlaagje rond elke haar. Het haar wordt glad zonder zwaar aan te voelen. Het stoot ook vuil af zodat het haar langer schoon blijft.

Biomimetic Emollient Blend
Versterkt de natuurlijke beschermlaag van het haar. Het maakt zowel de haarvezels als haarschubben gladder.

Amino Acid Complex
Dit complex van aminozuren versterkt het haar en zorgt dat de haarschubben gesloten blijven zodat het haar mooi glanst.

Anti-pluis: Living Proof No Frizz Intense Moisture Mask

Het Living Proof No Frizz Intense Moisture Mask is een siliconenvrij masker dat bescherming biedt tegen pluizig haar. Het masker maakt het haar zachter en beter handelbaar, zonder het te verzwaren. Ideaal voor dik, grof en/of pluizig haar! Naast maximale bescherming tegen frizzy punten, vermindert het masker haarbreuk – dat vaak ontstaat bij gespleten punten – tot maar liefst 70%. Mooi meegenomen is ook dat dit Living Proof haarmasker ervoor zorgt dat het haar langer schoon blijft, waardoor je het minder vaak hoeft te wassen. 

PAK FRIZZ AAN
 


Glans & volume: Living Proof Perfect hair Day Weightless Mask

Het Living Proof Perfect hair Day Weightless Mask is een siliconenvrij haarmasker voor fijn tot normaal haar. Het biedt de vijf voordelen die gezond haar van nature heeft: glans, volume, voeding, kracht en zachtheid. Dus is je haar dof, slap of futloos? Dan is dit Living Proof masker jouw miracleworker op weg naar glanzend en gezond haar. Je hoeft niet bang te zijn dat het masker je haar verzwaart: er is geen sprake van productopbouw wanneer je het uitspoelt. Daarnaast vermindert het masker haarbreuk – dat vaak ontstaat bij gespleten punten – tot maar liefst 70%. Mooi meegenomen is ook dat dit Living Proof haarmasker ervoor zorgt dat het haar langer schoon blijft, waardoor je het minder vaak hoeft te wassen. 

NEEM MOOI MEE
 


Voedt beschadigd haar: Living Proof Restore Repair Mask

Het Living Proof Restore Repair Mask is een siliconenvrij haarmasker voor fijn tot normaal en droog, beschadigd haar. Het verzorgt beschadigd en behandeld haar intensief, bijvoorbeeld wanneer het vaak met hoge temperaturen gestyled wordt of geblondeerd is. Met dit Living Proof masker wordt beschadigd haar weer zacht en handelbaar. Omdat het haar de juiste vochtbalans terugkrijgt, is de natuurlijke beschermlaag weer aangevuld en ziet het haar er direct gezonder uit. Daarnaast vermindert het masker haarbreuk – dat vaak ontstaat bij gespleten punten – tot maar liefst 70%. Mooi meegenomen is ook dat dit Living Proof haarmasker ervoor zorgt dat het haar langer schoon blijft, waardoor je het minder vaak hoeft te wassen. 

VERMINDER HAARBREUK