Naar boven

De moderne wellness producten van The|Tides

Door COSMANIA - 20 maart 2020 - COSMANIA Buzz

AUTHENTIEKE NEDERLANDSE KUREN

 Met doorgewinterde ervaring in de internationale spa- en wellness-wereld heeft het Nederlandse merk The |Tides haar successen omgezet in een nieuw verzorgingsmerk dat spa en wellness producten naar een nieuw niveau van ontspanning brengt. 

Als authentiek Nederlands kuur- en wellness merk biedt The |Tides verzorgingsproducten met Nederlandse ingrediënten in combinatie met innovatieve kuur- en wellness-producten die effectief en efficiënt werken. Bij The Tides geloven ze dat wellness van binnenuit benaderd moet worden en dat het alles te maken heeft met de manier waarop we voor onszelf zorgen, fysiek en mentaal. Het moderne leven is zwaar voor onze geest en ons lichaam; 24/7-connectiviteit, lange werkdagen, en de constante race naar de top die vaak samengaat met angst en stress putten onze vitaliteit en kracht uit. Daarom streven ze bij het merk naar een evenwicht tussen de moderne levensstijl en een holistische, zeer ontspannende aanpak om lichaam en geest te synchroniseren. “We wilden in principe een moderne apotheek creëren die zorgvuldig is gemaakt om het lichaam en de hersenen van binnenuit te genezen en te voeden en de fysieke en emotionele balans te herstellen om goed te blijven functioneren in de moderne wereld, terwijl het leven ten volle wordt geleefd.” - Annemarie L. Wortman and Kimmo Jacobs (de oprichters van The |Tides)

 
HET BESTE VAN DE WETENSCHAP EN DE NATUUR

Bij The | Tides wordt er altijd gestreefd om het beste van de wetenschap met de natuur te combineren. Zo creëert het merk biologische, volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten en therapeutische oliën met een hoge concentratie aan actieve natuurlijke botanische en minerale ingrediënten. Deze ingrediënten zijn volledig schoon en van de hoogste kwaliteit, duurzaam geproduceerd en 100% biologisch afbreekbaar. De belangrijkste ingrediënten in de producten van The | Tides zijn 100% zuiver, rauw en lokaal geproduceerd magnesium en duurzaam gekweekt zeewier en algen. Deze zijn gekweekt in gezuiverd zeewater, samen met zeezouten, klei, zeeplanten, kruiden en etherische oliën die zorgen voor het natuurlijke welzijn en de beste resultaten geven.

 
 INVEST IN REST

The|Tides - Dream Catcher | Body Bath & Foot Soak
Deze heerlijke blend van lavendel, magnesium en zeewier helpen bij het verminderen van spierspanning en stress. Verder helpt het ook tegen vermoeidheid en slapeloosheid. Het badzout heeft een kalmerend en stabiliserend effect wanneer je je moe voelt en de dagelijkse spanningen en stressoren een beetje overweldigend zijn.
TIP: Als je geen bad hebt hoef je deze ontspannende ervaring niet te missen; het badzout is ook zeer goed te gebruiken in een heerlijk voetenbad. Je voeten nemen tenslotte de meeste stoffen op.

The|Tides - Liquid Chill Pill | Magnesium Body Oil 
Het ultieme dagelijkse ritueel om bij een sterke interne fitheid te helpen ontwikkelen om veerkrachtig te blijven voor zowel fysieke als emotionele stress. Deze pure magnesium olie bestrijdt spierspanning, krampen en vermoeidheid en verbetert de kwaliteit van de slaap.

The|Tides - Peace Out | Aromatherapy Balm | Roll On
Rol jezelf in slaap met deze aromatische roller, gemaakt om rust te brengen en om stilte te vinden. De kalmerende blend van lavendel, petit grain en hout helpt om tot rust te komen voordat je gaat slapen. Het heeft een kalmerend en stabiliserend effect op het zenuwstelsel.


 
OCEAN HEALING
The|Tides - Tales of the Ocean | Facial Mask
Dit briljante, super voedende, huid helende poeder werkt als een gezichtsmasker en exfoliërende scrub tegelijk. Het masker vormt een combinatie van alle biologisch beschikbare vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren en vetzuren die nodig zijn voor een gezonde en stralende huid. Zo verhoogt de blend van marine phyto-plankton, gefossiliseerde algen en barbadoskers de collageen productie en celvernieuwing, verheldert het de huid onmiddellijk en is het masker diep hydraterend, kalmerend en verjongend.
TIP: Het masker werkt ook geweldig als decolleté, hand- en voetmasker. Fantastisch voor op reis door de poedervorm en als instant gezichtsmasker.

The|Tides - Ocean Skin Food | Bio Active Facial Oil
Deze ultra voedende en balancerende huidolie van organische en krachtige zeeplanten en zeewier, vormt een superfood voor de huid en zinkt direct in de huid om deze van binnenuit te herstellen en te revitaliseren. De heerlijk ruikende blend van duindoorn, zeewier, rozenbottel en vitamine E verhoogt de collageen productie en verbetert de structuur, elasticiteit en stevigheid van de huid. Ook hydrateert, verzacht en verheldert het de huid. Al om al een wonderolie en een absolute must-have voor alle huidtypen.

The|Tides - Salty Me | Magnesium & Sea Salt Body Polish
Deze energie-opwekkende, mineraalrijke scrub voor het lichaam zorgt voor een gladde textuur en een stralende glans. De combinatie van het frisse eucalyptus, citroen en pepermunt met magnesium- en mineraalrijke zoutkristallen zorgt voor het ontgiften en verwijderen van dode huidcellen en schadelijke stoffen. Ook verbetert de scrub de bloedsomloop, waardoor de huid zachter en gerevitaliseerd wordt.

SHOP THE|TIDES