Naar boven

De new ánd all-time favorites van Paula’s Choice!

26 januari 2020


Paula heeft haar carrière toegewijd aan het delen van haar kennis van huidverzorging, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De waarheid vertellen is haar uitgangspunt. De onderzoeksteams van Paula's Choice staan dan ook nooit stil. Er zijn altijd nieuwe studies en er wordt continu getest, hierdoor zijn het huidverzorgingsproducten die écht doen wat ze beloven! Benieuwd naar de nieuwste producten? Maak kennis met zowel de de allernieuwste aanwinsten als de ultieme cult classics. Wat is jouw all-time favorite en wat wordt jouw brand-new favorite? 


Nieuw voor de nacht!

Het Super Hydrate Overnight Masker is ontwikkeld in samenwerking met huidtherapeut Annica Forsgren Kjellman. Met dit gloednieuwe masker verminder je roodheid, kalmeer én hydrateer je je huid, ook als die heel gevoelig is!

Do it overnight
 
Best skin revealer!

De Skin Perfecting 2% BHA Liquid is wereldwijd het bestverkopende product van Paula's Choice en het heeft al meerdere awards gewonnen. Maar waarom is het nou zo'n ultieme favoriet!? Deze best-selling exfoliant verkleint binnen no-time poriën en onthult een gladde, egale, stralende huid 

Shop deze favoriet
 
Nieuw! Hydratatiebom

Heb je last van een doffe, vermoeide, uitgedroogde huid? Deze nieuwe Water-Infusing Electrolyte Nachtcrème is een hydratiebom en zorgt ’s ochtends voor een frisse, gevoede en heldere huid!

Fresh up

Wees lief voor je huid

Bestseller alarm! Ga voor een optimale zonbescherming en pak huidveroudering aan met deze geliefde Resist Skin Restoring Moisturizer MET spf50. Deze hydraterende zijdezachte crème helpt ook bij het verminderen van bestaande zonneschade, voor een egale teint en stralende huid.

Beschermen maar