Naar boven

De ultieme anti-aging producten

Door COSMANIA - 05 maart 2021 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

Heb jij fijne lijntjes en/of rimpels?

We vinden het niet leuk, maar (fijne) lijntjes en rimpels horen nou eenmaal bij het verouderingsproces van de huid. Hoewel we de tijd niet kunnen stoppen, kunnen we onze grootste wens – mooi ouder worden – wél uit laten komen. Met een beetje hulp van de juiste producten natuurlijk. Bescherm je huid tegen schadelijke zonnestralen en kies producten met de beste ingrediënten. Je vindt een selectie van onze anti-aging toppers hieronder!

 
Een stapje verder

De Advanced Renewal Moisturizer verzacht de verschijning van lijnen, terwijl de antioxidantrijke appelstamcel bescherming biedt tegen omgevingsinvloeden. Na gebruik is de huid merkbaar veerkrachtig, de weerstand verhoogd én goed gehydrateerd.

alles-in-één
 
Foto finish

Deze luxe, licht opgeklopte crème - met probiotische peptides en 100% pure, geconcentreerde bio-organische ingrediënten - revitaliseert, verstevigd en kalmeert de huid. Breng s’ ochtends na het reinigen aan op gezicht, hals en decolleté. Masseer in om de bloedsomloop te stimuleren.

gladde huid
 
Lift je ogen

Deze oogcrème met o.a. Rhodiola rosea vermindert zwellingen onder de ogen door het stimuleren van de bloedcirculatie. Daarnaast geeft het een onmiddellijk liftend effect en wordt de huid gevoed door betaïne (uit suikerbieten) wat zorgt voor hydratatie.

frisse uitstraling
 
High-tech

Dit luxe leave-on crèmemasker zit bomvol geconcentreerde antioxidanten en peptides. Het resultaat na gebruik is een zichtbaar gelifte, gehydrateerde huid met een prachtige glow. ‘s Morgens een dun laagje aanbrengen en zachtjes inmasseren, je kunt het vervolgens laten zitten (of na 20 min. afspoelen met warm water).

lekker luxe
 
Oh hello 

Gun jouw huid deze kuur: breng één week lang, elke avond één ampul aan op een schoon, gereinigd gezicht. Na een week is jouw huid vol energie, goed gehydrateerd en heeft een mooie glow. Het helpt bovendien fijne lijntjes, pigmentvlekjes en andere tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

super boost
 
Schoonheidsslaapje

Word weer wakker met een frisse, zichtbaar stevige en vollere huid! Deze nachtcrème is rijk aan Perzisch zijdeboom extract om de natuurlijke ontgifting van de huid te ondersteunen, het bevat retinol voor anti-aging effect en hyaluronzuur om je huid te hydrateren.

uitgeruste huid