Naar boven

Editor picks: new products

Door COSMANIA - 11 januari 2023 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Make-up
We voegen zo veel mooie, nieuwe producten aan het assortiment toe, dat we ons kunnen voorstellen dat je het niet altijd bij kunt houden. Daarom een overzicht met geweldige producten van fantastische merken die we onlangs hebben toegevoegd aan ons assortiment. Ontdek het zachtste lipmasker, de mooiste nail wraps en het beste nieuwe serum.

Super Smooth

Deze twee star products heb je nodig voor een superzachte huid: de full size KP Bump Eraser Body Scrub 10% AHA en KP Smoothing Body Lotion 10% AHA van FAB. Nu samen verpakt in een extra voordelige set.

Shop Set
 
Lekker zacht

Wakker worden met ultrazachte lippen? Breng voor het slapen het LOOkX Lip mask aan. Bevat o.a. Licorice leaf extract wat zorgt voor een gladde huid en het vochtgehalte op peil houdt. 

Shop Lip Mask
 
Zomer in je bol

Nieuw van Mimitika: de zomer in een flesje! Zoals de naam het al zegt zorgt het Sun-kissed Glow Serum voor een mooie zongebruinde glow. Bevat o.a. annatto olie en frambozenolie om de huid te verzorgen en beschermen.

Shop Glow Serum
 
Extra shiny

Houd jij van hoogglans nagels? Probeer dan de Nailberry UV Gel Gloss Top Coat. Zorgt ervoor dat je nagellak extra lang blijft zitten inclusief een fantastisch glanzende finish. Let op: UV- of LED lampen zijn niet nodig!

Shop Top Coat
 
Fan van vitamine C?

De nieuwe C5 producten van Paula’s Choice: Super Boost Vitamin C Moisturizer en Eye Cream mogen niet ontbreken in jouw skincare routine. Ze bevatten een stabiele vorm van vitamine C (5%) wat van een doffe, een stralende huid maakt.

Shop C5
 
Nailed it

Zelf voor salonkwaliteit nagels zorgen? Coucou wraps zijn gemaakt van échte gel nagellak die voor 60% al gehard zijn. Breng ze aan en houd je nagels vervolgens 60 seconden onder de Mini LED Lamp. Resultaat: minimaal 12 dagen mooie nagels.

Shop Nail Wraps