Naar boven

Elemental Herbology

Door COSMANIA - 13 juni 2019
Vitaal 

Bij Elemental Herbology draait alles om een gezonde en vitale huid. Zo geeft de Elemental Herbology Vital Cleanse je huid een lichte peeling door papaya, een diepe hydratatie door Manuka Honing en een flinke dosis vitamine C om je huid op te helderen. Volg daarna met de Vital Glow die door middel van natuurlijke fruitzuren (AHA's) je huid 's nachts vernieuwd en hersteld. Je wordt wakker met een frisse, gezonde en vitale huid!

Elemental Herbology
 


Resurface

Je huid exfoliëren is belangrijk, dat weet iedereen. Bij Elemental Herbology geloven ze in een lichte dagelijkse peeling die je huid tegelijkertijd voedt en verzacht. De Elemental Herbolody Skin Resurfacing Multi-Acid Facial Pads bevatten AHA en Glycolzuur om te exfoliëren, Arginine voor zijn antioxidanten en Aloë Vera om te kalmeren. Je merkt al na een week dat je huid babyzacht aanvoelt!

Exfoliate


Essentials

Wil je alle essentials van Elemental Herbology proberen? Dat kan! Met deze heerlijke set ontdek je al het lekkers voor lichaam en gezicht!

Test nu!
 
Zen

Elemental Herbology denkt niet alleen aan je huid, maar ook aan je body! De prachtige badoliën bevatten de puurste essentiële oliën om je huid te voeden en de bloedcirculatie te stimuleren. Verwen jezelf met zen!

Bathtime