Naar boven

Erborian CC Red Correct!

Door COSMANIA - 17 november 2018 - Huidverzorging

Bye Bye Redness!

Heb je last van rosacea? Probeer je altijd je couperose te verbergen? Krijg je ’s winters nóg meer rode vlekken in je gezicht? Geen paniek! Het Koreaans-Franse huidverzorgingsmerk Erborian komt met dé oplossing! De Erborian CC Red Correct cream is een helder groene crème die met zijn pigmenten roodheid in je gezicht compleet neutraliseert. Gebruik de crème op zichzelf voor een heldere teint of gebruik deze crème als een heerlijke primer onder je favoriete CC of BB cream van Eborian!

Het geheim van makeup artists
Beroemde visagisten gebruiken deze truc al jaren: colour correcting! Het gebruik van een tegenovergestelde kleur zorgt ervoor dat je de huidskleur neutraliseert. Zo zal zalmroze ervoor zorgen dat donkere wallen verdwijnen en een lila kleur zal die grauwe en grijze gloed uit je gezicht verwijderen. En groen helpt dus om roodheid te corrigeren en je huid weer te egaliseren. De groene pigmenten in de CC Red Correct van Erborian zijn speciaal geselecteerd om zich aan te passen aan vrijwel elke huidskleur. Het is dan niet meer nodig je rode vlekken te bedekken met dikke lagen foundation, maar slechts een laagje corrigerende CC Red Correct!

Naast de fantastische kleur-corrigerende eigenschappen van de Erborian CC Red Correct, heeft deze lichte crème ook kalmerende en voedende eigenschappen. Zo zit er in de CC Red Correct een flinke dosis van het antioxidant Vitamine E om je huid te beschermen. Ook extreem hydraterende glycerine en kalmerend tijgergras-extract zorgen ervoor dat je huid niet alleen wordt gecorrigeerd, maar ook nog eens wordt gevoed!