Naar boven

Fan van Erborian? Ga voor deze nieuwe K-Beauty items!

Door COSMANIA - 21 augustus 2020 - Huidverzorging , Make-up


Erborian, ons succesvolle K-beautymerk, heeft weer hele fijne nieuwe skin perfecting producten! Ontdek ze snel hier bij COSMANIA! 

 
Bon bon crayon!

De bestselling Erborian BB Crème is er nu ook in de vorm van een multitasking potlood: de BB Crayon camoufleert en concealt in één stap!

SHOP DEZE CRAYONS
 
De CC Story Box van €69 voor €45!

CC Story (in Clair of Doré) is alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte teint: de famous CC Creme samen met de CC Eye!

SHOP CC STORY
 
Pyjamaparty!

Nodig je vriendinnen uit en bouw een superfeest met de Pyja-Mask Party Sheet Mask Kit! In de kit zitten 4 sheetmaskers: Bamboo Shot Mask boost je huid, BB Shot Mask geeft een 'babyhuid-effect', het Ginseng Shot Mask maakt je huid steviger en Matte Shot Mask vermindert talg en grove poriën.

GO GO GIRLS
 
Get your glow back!

CC Dull Correct is een mix van violette pigmenten die dofheid direct corrigeert. Die beroemde California glow is ook voor jou binnen handbereik!

GET THAT GLOW
 
Ga voor groen!

CC Red Correct bevat groene pigmenten maar past zich razendsnel aan je huidtint aan. Alle roodheid is ineens magisch weggetoverd!

NAAR FLAWLESS SKIN
 
Bamboo for you

Bamboesap is goed voor je huid! In de Bamboo Matt Powder Effect Cream zorgt het de hele dag voor een frisse, matte huid met een perfecte vochtbalans. In Bamboo Glow Dewy Effect Cream geeft bamboesap de huid een satijnzacht en glowy effect.

GO TO BAMBOO