Naar boven

Favoriete haarproducten

Door COSMANIA - 24 februari 2023 - Haircare

Favoriete haarproducten

Er zijn zo veel verschillende haartypes… Wij bieden voor elk haartype de beste producten. Wij verkopen namelijk alleen de door ons geselecteerde topmerken. Hieronder hebben we alvast een aantal effectieve, mooie producten op een rijtje gezet. Ben jij op zoek naar een ander haarproduct of heb jij een andere haarwens? Neem dan contact met ons op via de chat op de website. We geven je graag persoonlijk advies.  

Shop haar
 
Knappe krullen

Heb jij krullend haar? Dan weet je hoe lastig het kan zijn de perfecte verzorging te vinden… Deze rijke, conditionerende styler definieert en ontwart zelfs de meest pluizige en kroezende krullen. Het zorgt direct voor zacht en glanzend haar, terwijl de sterkte en gezondheid van het haar wordt verbeterd.

Shop Krullen Styler
 
Heel bewust

Marley’s Amsterdam biedt pure shampoovlokken waar je zelf water aan toe voegt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten op basis van etherische oliën, planten, kruiden en kleien. Deze variant is speciaal ontwikkeld voor normaal en kinderhaar. 

Shop Shampoovlokken
 
Goed spul

Probeer eens een solid shampoo. Zoals deze 100% natuurlijke en vegan Solid Shampoo Volume Amla & Orange. Het voorkomt roos, stimuleert de haargroei én zorgt voor body en glans. Geschikt voor alle haartypes.  

Shop Solid Volume Shampoo
 
Sterk & glanzend

Kunnen jouw haarpuntjes wel wat extra verzorging gebruiken? Het Uoga Uoga Hair Serum voorkomt en herstelt droge en gespleten haarpunten dankzij een 100% natuurlijke mix van argan- en cranberryolie. Belangrijk: laat geen vettigheid achter.  

Shop Hair Serum
 
Must-have 

De Philip B Peppermint Avocado Scalp Scrub is de investering meer dan waard. Het verfrist en ontgift de hoofdhuid. En een mix van botanische oliën brengt de hoofdhuid in balans, terwijl het haar wordt gehydrateerd, gevoed en verzacht. 

Shop Scalp Scrub
 
Win-win

Fris haar met volume? Probeer The Insiders Hustler Texturising Dry Shampoo. Het absorbeert direct overtollige oliën, talg en vuil en voelt daardoor niet alleen schoon aan, maar krijgt ook meer textuur en body. Met de ‘iconic ‘Lush Lavender’ geur.  

Shop Dry Shampoo