Naar boven

For your eyes online, shop online only het beste voor je ogen!

17 augustus 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Make-up
 
For your eyes only!

Oogcrèmes, eye globes, eye patches, eye lid stickers en mascara's: bij COSMANA vind je online de allerfijnste oogproducten! Jij wilt toch ook het beste voor je ogen? Shop ze nu van bijvoorbeeld Peter Thomas Roth, Erborian, Milu, PixiPerricone MD, Magic Stripes, ILIA en... nog veel meer!

SHOP FOR YOUR EYES
 
Zien is geloven!

Nieuw van Peter Thomas Roth: Instant FirmX Eye! Bevat Firm-A-Tite™ dat kraaienpootjes, rimpels en zwellingen meteen strak trekt. FirmX Eye is geen gewone oogcrème, je brengt het aan met een kwastje. Even wachten met het bewegen van je gezicht.... en je ziet dan in de spiegel een verbluffend effect!

NAAR VERBLUFFENDE OGEN
 
BB voor je ogen

Erborian's BB Eye Touche Parfaite is oogcrème, concealer en BB skin-effect inéén. Met SPF20 en een krachtig Koreaans anti-aging complex!

NAAR STRALENDE OGEN
 
Yogaworkout voor je ogen!

MILU's Beauty Eyes Globe is een beautytool die de huid rond je ogen verstevigt en verfrist. Leg in de koelkast voor een snel depuffing effect!

SHOP EYES GLOBE
 
Oppeppers voor je ogen!

Een grauwe huid onder je ogen? Pixi BeautifEYE Eye Patches zijn oogmaskers die je huid in tien minuten weer doen stralen. En wil je wallen aanpakken? Pixi DetoxifEYE Eye Patches zijn oogmaskers die de huid ontgiften en ontzwellen. Je ziet direct het effect!

NAAR PIXI PATCHES
 
Voor gelifte oogleden

Door de Magicstripes Eyelid Lifting Stripes -kleine stickers in S, M of L- in de vouw van je oog aan te brengen, lift je het ooglid. Wow, wat een effect!

NAAR DIT EFFECT
 
Laat je ogen spreken met ILIA Mascara!

ILIA's Limitless Lash Mascara After Midnight bevat alleen natuurlijke en organic ingrediënten zoals aloë vera en avocado. Limitless Lash Mascara is zelfs geschikt voor de meest gevoelige ogen en geeft zwarte, dikke en langere wimpers! Ook fijn: de mascara stimuleert en verbetert de wimperconditie!

NAAR ILIA MASCARA