Naar boven

Fresh start

Door COSMANIA - 01 januari 2021 - COSMANIA Buzz , Haircare , Huidverzorging

Happy new year!

Start het nieuwe jaar met een nieuwe skincare routine. Een fresh start! Wij hebben in deze blog alvast wat fijne producten voor je verzameld. Zoals de Exfoliate Glycolic Acid Toner van Pestle & Mortar, een zachte maar effectieve toner op basis van glycolzuur die o.a. de teint egaliseert, de poriën verkleint, fijne lijntjes minder zichtbaar maakt en dode huidcellen verwijdert. De formule is een blend van natuurlijke extracten en niacinamide die de huid een mooie, frisse glow geven.

Shop exfoliate
 
Keep it calm 

CBD Scalp + Body Oil bevat o.a. CBD wat een verzachtend en kalmerend effect op de (hoofd)huid heeft. Het vermindert direct roodheid en irritatie en is geschikt voor alle haar- en huidtypes. Note: het product gevat geen THC en heeft dus géén psychoactieve of bedwelmende werking. 

verzachtende olie  
 
Protect your skin

Bescherm je huid met 24h Unwrinkling & Urban Protecting serum van het Zwitserse merk ViliV. Het geheime ingrediënt: VIDERMACTIVE 7, met de antioxiderende werking van vitamine C biedt het gerichte bescherming tegen vrije radicalen. 

24/7 bescherming  
 
I’ve got the power 

Begin de dag met een glow-giving gezichtsbehandeling om je huid te verhelderen en te verzachten met het This Works Morning Expert Vitamin C Power Mask. Een stimulerend en exfoliërend masker met 10% vitamine C en jojoba om je doffe huid te voorzien van een power boost. 

quick fix 
 
In de wolken 

Deze verfrissende, verhelderende en hydraterende toner in sprayvorm verzorgt de huid intensief. Dankzij o.a. hyaluronzuur voelt het alsof je een wolk van pure hydratatie over je gezicht verstuift! Gebruik in de ochtend en/of avond. 

Wak-up call
 
Publiekslieveling 

De Enzyme Cleansing Gel is de meest geliefde dagelijkse gezichtsreiniger van Mario Badescu. Deze niet-schuimende gel is zeep- en olievrij en verwijdert grondig je make-up, vuil en olie zonder je huid uit te drogen. Geschikt voor alle huidtypes.  

Nieuwe favoriet 
 
Geurexplosie

Mauli Reawaken Hand & Body Wash bevat een perfecte combinatie van reinigende ingrediënten en harmoniserende etherische oliën om de huid en zintuigen te doen opleven. Met o.a. opbeurende limoen, huidverstevigende bloedsinaasappel, immuniteitsversterkende wierook en verzachtende roos.  

Relaxed douchen