Naar boven

Frisse start cadeau van Elemental Herbology!

Door COSMANIA - 09 juni 2018 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

Breng je huid in evenwicht en zorg voor optimale gezondheid en vitaliteit! De producten van Elemental Herbology zijn pure verwennerij en wij verwennen je nu nog meer! Want bij aankoop van één Elemental Herbology product ontvang je nu de travel-size Vital Cleanse (t.w.v. €10) cadeau! Elemental Herbology shoppen doe je hier!

Eerst meer weten?
Elemental Herbology heeft als missie om je huid in optimale gezondheid en vitaliteit te brengen. Met behulp van therapeutische concentraties van natuurlijke, en zelfs biologische planten- en kruidenextracten, essentiële vetzuren, vitaminen, mineralen, pure essentiële oliën en antioxidanten, ontwikkelt Elemental Herbology sinds 2008 geavanceerde natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging met geavanceerde voeding voor de huid. Elemental Herbology baseert alles wat ze doen rond de Vijf Elementen Theorie omdat de huid een balans nodig heeft van elk element (hout, vuur, aarde, metaal en water) om het perfecte evenwicht van de huid te bereiken, afhankelijk van huidtype, omgevingsfactoren, levensstijl en seizoen. Nieuwsgierg geworden naar Elemental Herbology? Ontdek hier alle producten!

Onze spelregels
- maximaal 1 Vital Cleanse in travel-size per persoon
- zolang de voorraad strekt
- de Vital Cleanse in travel-size wordt automatisch toegevoegd aan je bestelling en zie je in je shopping basket verschijnen, zolang de voorraad dit toelaat
- De actie is geldig op de webshop en in de winkel in Amsterdam