Naar boven

Fun in the sun

Door COSMANIA - 05 mei 2023

Fun in the sun

Inmiddels weten we allemaal hoe belangrijk het is om je huid goed tegen de zon te beschermen (zelfs als hij niet fel schijnt). Maar welke zonbeschermingsproducten passen het best bij jou(w leven)? Ontdek hieronder een overzicht van een aantal van onze favoriete zonbeschermingsproducten. Dan rest ons nog één ding: sun, please! 

Shop Zonbescherming
 
Sunkissed

Wist je dat je lippen net zo kwetsbaar zijn voor UV-stralen? Probeer deze lipbalm met zonnebescherming in heerlijke kokosnoot smaak. Het biedt je optimale bescherming en maakt je lippen bovendien zacht & soepel. Geformuleerd met o.a. Candelilla-was, kokosolie en druivenpitolie. 

Shop Lipbalm
 
Zomers serum

Dit serum bevat alles wat je wenst: Vitamine C, minerale SPF en Niacinamide. Het creëert een natuurlijke filter die oneffenheden verdoezelt en voor een gezonde glow zorgt. Minerale SPF30 zorgt voor een effectieve bescherming tegen UVA/UVB/UVC-stralen. Verkrijgbaar in light, medium en dark.  

Shop Serum
 
Drop(s) it like it’s hot  

Dit zijdezachte, gewichtloze serum bevat een hoge UVA + UVB bescherming en een geavanceerde blauwlichtfiltertechnologie die ervoor zorgen dat jouw collageenproductie en huidelasticiteit niet worden aangetast. Bonus: het voedt de huid intensief.  

Shop SPF Drops
 
So(u)lmate

Deze sunscreen beschermt jouw huid effectief tegen de zon met een hoge SPF 30 minerale zonnefilter (20% zinkoxide). Bonus: de formule is 100% natuurlijk, vegan, microplasticvrij (zero plastic inside), koraalrifvriendelijk, dieproefvrij en plasticvrij verpakt. 

Shop Sunscreen
 
Legs for days

Perfect Leg Skin Protector SPF30 is een krachtig serum om de huid van je benen te verbeteren, te herstellen én te beschermen tegen zonneschade. De lotion bevat een krachtig complex van vitamine C en vitamine E om de huidtoon egaal te maken. Transformeert onmiddellijk de huid met een sun-kissed glow. 

Shop Leg Serum
 
Sunlight in your hair

Geniet van de zon en bescherm je haar optimaal tegen het uitdrogen van de zon. Het beschermt je haar en je haarkleur tijdens het zonnen met een UV filter, die zelfs na het douchen erin blijft zitten. Zorgt bovendien voor lichte styling zodat je coupe blijft zitten tijdens een stranddag.

Shop Haarbescherming