Naar boven

Ga ontspannen de feestdagen in!

28 november 2023

Ga ontspannen de feestdagen in!

Laat de stress van de feestvoorbereidingen achter je en omarm een kerstseizoen vol rust. Ontvang een GRATIS This Works - Sleep Spa kit - 100 ml + 50 ml + 35 ml bij besteding van €50 aan This Works! Want laten we eerlijk zijn, tijdens de drukte van de feestdagen verdienen we allemaal een dosis ontspanning en wellness. Dus gun jezelf of iemand anders wat ontspanning, leun achterover en laat je inspireren in deze blog waarbij wij een aantal This Works gift sets uitlichten! 

 
Het beste beauty-slaap-geheim 

Maak het gemakkelijker om in slaap te vallen, waar je ook bent. De feestelijk This Works Sleep Club bevat vijf mini This Works Deep Sleep Pillow Spray's (5 ml) om cadeau te doen, om uit te proberen of om mee op reis te nemen. Dit is het bestverkochte, natuurlijke ‘slaapmiddel’ dat je beddengoed heerlijk laat ruiken en je hersenen tot rust laat brengen. Met de specifieke, ontspannende This Works signatuur-geur, is deze kussenspray een must-have om lekker ontspannen te slapen! De This Works Deep Sleep Pillow Spray zit boordevol met essentiële oliën van lavendel, vetiver en wilde kamille om het lichaam en de geest te kalmeren.  

Shop Sleep Club
 
A dreamy gift 

Rond de feestdagen kan slaap eronder lijden en daarmee ook je energieniveau. Maak tijd voor een avondritueel met de This Works Space to Dream Christmas (‘22). Kom een paar uur voor het slapengaan tot rust en kalmeer je drukke geest. Na gebruik voel jij je verlost van alle opgebouwde kerst spanning.  

Shop Space to Dream
 
Recharge & relax 

Ben je toe aan een échte goede goede nachtrust? This Works Sleep on it Christams (‘23) bevat twee stressverlagende producten – Stress Check Mood Manager & Stress Check Roll-On – om stress onder controle te houden wanneer het allemaal even te veel wordt. Beide hebben functionele geuren die zijn geformuleerd om spanning te verminderen, en je te kalmeren en weer in balans te brengen. Last but not least, Deep Sleep Pillow Spray, met award-winning formule, helpt je sneller in slaap te vallen en de slaapkwaliteit te verbeteren met lavendel, kamille en vetivert. 

Shop Sleep On It 
 
Stay calm 

Wist je dat stress de vaakst voorkomende reden is voor een slechte nachtrust? De This Works Choose Calm Kit bevat de Stress Check Kind Hands (30 ml), Stress Check Mood Manager (10 ml) en Stress Check Roll-On (5 ml) om het gevoel van stress om te zetten in kalmte. Smeer, spray en rol de ontspannende geur om direct een positief humeur en fijne sfeer te creëren. Door de handige travel size formaten zijn ze ook zeer geschikt voor onderweg: de ontstressers kalmeren de geest waar je ook bent. 

Shop Calm Kit 
 
Turn of the lights, it’s time to relax! 

This Works Candle Trio is hét luxe self-care geschenk voor jezelf of iemand anders. De set bevat drie handgemaakte kaarsen, die jou in drie verschillende sferen brengt. De Deep Sleep Heavenly Candle bevat lavendel, vetiver en kamille om ultiem te ontspannen voor een heerlijke nachtrust. De Love Sleep Seduction Candle creëert juist een romantische, sensuele sfeer met de verleidelijke blend van ylang ylang en patchouli. De Neroli & Sweet Orange Candle met kalmerende neroli en positieve sinaasappel is speciaal geformuleerd om te ontstressen.  

Shop Candle Trio
 
Mood-managing duo 

Een gestrest gevoel kan leiden tot een onrustige slaap en andersom. Doorbreek ongezonde patronen met dit dromerige duo. This Works Sooth & Sleep Cracker kalmeert je gees en bevordert een goede nachtrust. Spray de rustgevende geuren over lichaam, kleding, meubels of beddengoed om een positieve en ontspannen sfeer te creëren. 

Shop Cracker