Naar boven

Ga voor het zomergevoel!

Door COSMANIA - 24 juli 2021 - COSMANIA Buzz , Haircare , Huidverzorging

Ready for Summer

Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer… Verlang jij naar zon en lange dagen op het strand? Met onderstaande producten kom je alvast in de stemming. Vergeet niet je haar en huid te beschermen en ook je huid te verzorgen na een dagje zon. Wij hebben een selectie topproducten samengesteld zodat jij het zomergevoel heel snel ervaart!

 
Alles wat je nodig hebt

Ik ga op reis en ik neem mee… De Mimitika Summer Essentials Kit with Oil SPF50 met de Sunscreen Body Oil SPF50, de Face Sunscreen SPF 50 en de After Sun Lotion. Met deze producten wordt je huid zacht, beter beschermd en je krijgt sneller een mooie bruine kleur!

Shop Mimitika Kit
 
Sun styling

Geniet van de zon en bescherm je haar optimaal tegen uitdrogen met SachaJuan Hair In The Sun. Het beschermt je haar en je haarkleur met een UV filter, die zelfs na het douchen blijft zitten. Het geeft ook lichte styling zodat je coupe mooi blijft terwijl jij ontspant op het strand.

Shop Hair In The Sun
 
Summer Shine 

Je gebronsde huid laat je extra stralen met de Summer Shine Body Lotion van Mario Badescu. Je krijgt niet alleen een gehydrateerde, zachte en stralende huid, het zorgt ook voor een subtiele glans! De glanzende deeltjes laten een prachtige glow achter.

Shop Body Lotion
 
Kersenrood

Nieuwe sandaaltjes aan? Vergeet niet je teennagels te lakken! De prachtige kleuren van Nailberry zijn water en zuurstof doorlatend, waarmee je de perfecte én gezonde manicure kunt creëren! Le Temps De Cerise is een diep donkerrode kleur.

Shop nagellak
 
Moisture boost 

Wat voor huid je ook hebt, ze heeft vocht nodig! LOOkX Moisture Boost Cream is een heerlijk luchtige, vetvrije crème die een trekkerig gevoel voorkomt en hydrateert tot in de diepere huidlagen. En als bonus wordt tegelijkertijd vroegtijdige huidveroudering tegengegaan.

Shop Cream
 
Keep it cool

Na een dagje zon heeft je huid extra voeding en hydratatie nodig. Mimitika After Sun Body Lotion is een frisse en niet-vettige formule die zorgt voor intense hydratatie en een gerevitaliseerde huid. De verkoelende bodylotion helpt bovendien bij het verlengen van je bruine kleur.

Shop After Sun Lotion