Naar boven

Glow on met de allernieuwste Pixi producten!

Door COSMANIA - 03 juli 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging
 
De nieuwste Pixi producten zijn binnen!

Pixi, hét merk voor een natuurlijke glow, komt weer met heerlijke nieuwe glow on producten; van de beautifEYE tot uitbreidingen op de beroemde Vitamine C range tot de nieuwste make-up! Nieuwsgierig geworden? 

 
 
Nieuw paradepaardje

Maak kennis met het paradepaardje van de nieuwe +C Vit Collection: de Pixi Priming Oil. Deze beautyolie met drie fasen bevat ingrediënten die écht iets voor je huid doen. Het is de ideale basis voor je make-up terwijl de huid wordt verhelderd, beschermd en gehydrateerd.

Start met de basis
 
Lets BeautifEYE!

Zie je donkere wallen en een vermoeide huid rond je ogen wanneer je in de spiegel kijkt? Geef je ogen een oppepper met de Pixi BeautifEYE eye patches, op basis van oplichtende en energiegevende vitamine C!

Go beautifeye
  
Om te zoenen

Make-up meets skincare! De Pixi +C VIT Lip Brightener is een lippenbalsem met in de kern een geconcentreerde formule met vitamine C. Voor prachtige en gezonde lippen!

Kisssable lips
 
Glow met Pixi

De Pixi +C VIT Brightening Perfector is dé oplossing voor wie liever geen foundation gebruikt! Deze lichte crème maakt de huid egaal van kleur en heeft een blurring effect dat oneffenheden verdoezelt. Ook wordt de natuurlijke glow van de huid geaccentueerd.

Let's glow
 
Nieuw! Collagen Power 

De Pixi Collagen familie is uitgebreid en hoe! De Collagen Tonic is voor iedereen die haar of zijn huid wil verstevigen en plumpen. De tonic verzorgt de huid en maakt fijne lijntjes en oneffenheden minder zichtbaar. De Collagen LipGloss verzorgt je lippen intensief en laat ze er voller uitzien!

Plump it up
 
In de mix

Deze 4 tinten in dit Nuance Quartette Palette kun je samen of apart gebruiken als oogschaduw, highlighter of blush!

Mix & glow
 
On the glow

Ga voor een naturel blos met een glow met deze nieuwe, unieke On-The-Glow blushes met tint!

go for glow
 
‘Maak je op’ voor de zomer

Laat het begin van de lente het startsein zijn om je make-up bag aan te vullen met de nieuwste make-up essentials van Pixi. Met de edgy LipGlows verzorg je je lippen en geef je ze een glanzende transparante kleur! Zelfs matchend met de drie kleuren van de On-The-Glows!

Kiss me