Naar boven

Gratis Viliv mask & needle facial treatment!

Door COSMANIA - 21 november 2018 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging


Kom voor een gratis mask & needle facial treatment zaterdag 24 november a.s. naar onze winkel. Deze treatment wordt uitgevoerd door niemand minder dan dermatoloog & plastisch chirurg Dr. Felix Bertram, oprichter van Viliv Skincare. Je krijgt het Modern Detox And Re-plumping Mask gratis toegepast en daarbij zal Dr. Felix Bertram de nieuwe needle-roller toepassen (als je huid hiervoor geschikt is). En uiteraard ontvang je een leuke ViliV attentie na afloop!  
We zien je graag aanstaande zaterdag, 24 november tussen 12.00-15.30 uur bij COSMANIA aan de Herenstraat 19 in Amsterdam!

- je kunt je opgeven door te bellen naar: 020 7184119, of te mailen naar: ditwilikvragen@cosmania.nl, om zeker te zijn van een plekje, maar je kunt ook langskomen gedurende de dag
- we zorgen ervoor dat je make-up professioneel wordt verwijderd en na afloop weer wordt aangebracht

Wil je meer weten over ViliV? Lees dan verder!

1 PROBLEEM, 1 OPLOSSING!
Het Zwitserse ViliV gelooft niet in skincare multitasken en gaat voor 1 oplossing voor elk huidprobleem. Hun mooie reeks huidverzorgingsproducten gaat deze uitdaging dan ook graag aan! Efficiënt, effectief en zonder loze beloftes.

BEST OF THE BEST

ViliV bevat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dermatologie en biotechnologie. Alle producten worden alleen in Zwitserland ontwikkeld waardoor ze de allerhoogste kwaliteitsnormen kunnen garanderen. Ze zijn vrij van parabenen, minerale oliën en kleurstoffen en worden niet getest op dieren.

DR. FELIX BERTRAM
Naast founding father van ViliV is Dr. Felix Bertram leidend arts van de grootste praktijk voor dermatologie en plastische chirurgie in Zwitserland. Hierdoor kent hij als geen ander de individuele behoeften van zijn klanten. Hij heeft in tal van de meest prestigieuze klinieken over de hele wereld gewerkt, is gastspreker op nationale en internationale congressen en een gewild expert voor andere bedrijven op het gebied van cosmetica, huidverzorging en cosmetische geneeskunde. Aan visie dus geen gebrek!

EFFICIENTE CONCENTRATIES
In zijn rol als dermatoloog en plastisch chirurg richt Felix zich alleen op het essentiële. In zijn zoektocht naar producten die hierop aansluiten vond hij niets wat hem kon overtuigen bij het oplossen van specifieke problemen. Omdat hij vindt dat veel huidverzorgingsproducten onnodige ingrediënten in twijfelachtige combinaties bevatten, ging hij met zijn praktijkervaringen als leidraad aan de slag. Dit resulteerde in zijn eigen huidverzorgingslijn ViliV, een merk dat staat voor optimale efficiëntie en actieve ingrediënten.

ZWITSERSE PRECISIE
Het succes van ViliV zit hem in een effectieve mix van praktijkervaring, Zwitserse kwaliteit en de nieuwste biotechnologie. Felix stelt hoge eisen aan zijn producten, kiest persoonlijk de ingrediënten en test alle producten met zijn patiënten en cliënten. Zo lost hij met zorgvuldig geselecteerde en ideaal gedoseerde werkzame bestanddelen 1 huidprobleem op met slechts 1 product! Verpakt in een uniek en modern ontwerp.