Naar boven

Haarnieuws onder de zon

Door COSMANIA - 08 juli 2020 - COSMANIA Buzz , Haircare

Kleurvast met Living Proof!
Living Proof brengt altijd ‘mind blowing’ nieuwe producten op de markt waardoor jouw haar gegarandeerd goed zit! En jij bent zelf ‘the Living Proof’!

De wetenschappers van Living Proof hebben nu een nieuw baanbrekend Color Care-systeem ontwikkeld met nieuwe sulfaatvrije producten. Ze beschermen je haar tegen hard water, UV-straling, invloeden van buitenaf en ze houden je kleur 2x langer vast! Dat is nog eens een fijne combinatie. Maak je haar nu dus eenvoudig summerproof met dit allernieuwste zonnige trio van Living Proof

The Science
Sun Protection Factor (SPF), zit in veel skincare producten, maar wordt eigenlijk bijna nooit gebruikt in haarverzorging. Niet omdat haarproducten niet kunnen beschermen tegen de zon, maar omdat het toekennen van een SPF-waarde ertoe kan leiden dat je denkt dat je haarconditioner ook op je huid gebruikt zou kunnen worden en hiermee dezelfde bescherming krijgt. Helaas werkt dit niet zo. 

Veel ingrediënten in haarverzorgingsproducten zijn positief geladen en worden elektrostatisch aangetrokken naar het negatief geladen haar, net als bij magneten. Deze aantrekkingskracht zorgt ervoor dat de ingrediënten op het haar achterblijven, zelfs wanneer het haar nat is. De ingrediënten verdwijnen pas uit het haar als je iets met een nóg sterkere negatieve lading gebruikt om ze te verwijderen. Eigenlijk werkt dit als een extra grote magneet - in dit geval een zuiverende shampoo, zoals Triple Detox

Color Care Shampoo & Conditioner

Voor de Color Care lijn heeft Living Proof UV-absorberende materialen geselecteerd die positief geladen zijn. Dus als je je haar wast met de Color Care Shampoo en Conditioner, blijven deze UV-absorberende middelen goed aan het haaroppervlak plakken. Net als de SPF factor in huidverzorging, absorberen ze UV-licht en beschermen ze het haar tegen kleurvervaging.

Make your hair summer proof! 
 

 
 
Als slagroom!

Whipped Glaze is speciaal ontworpen voor gekleurd haar. Er zijn twee varianten, waarvan één speciaal ontwikkeld voor blondtinten en haar met highlights en de ander voor donkere tinten. Beiden geven tijdelijke, kationisch geladen kleurstoffen af. Hierdoor vermindert de doffe gloed in het haar en krijgt het haar een boost, waardoor het er weer levendig uitziet. Daarnaast maakt Whipped Glaze het haar zacht, handelbaar en gemakkelijker doorkambaar. Het beschermt tegen UV-straling én verwijdert hardwatermineralen.

Welke kleur kies jij?
 


Perfect Hair everywhere

Pak je tas met alle must-haves van Living Proof aangepast aan jouw haartype! Creëer ook op reis die gezonde, glanzende perfecte coupe met de handige travel sizes van Living Proof!

shop je perfecte vakantie look
 

Duo Hair Deal

Check onze geweldige duo deals van Living Proof: op ALLE full size shampoo + conditionersets ontvang je nu 10% korting. Go for it!

Ga voor 10% korting