Naar boven

HAPPY NEW YEAR: De beste beauty voornemens

Door COSMANIA - 31 december 2019 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Make-up , Slapen
Wij wensen je een gezond, mooi, heerlijk en stralend nieuwjaar toe! Bij een nieuw jaar horen natuurlijk ook nieuwe voornemens. Wij hebben onze beauty voornemens op een rijtje gezet en hopelijk doen jullie met ons mee om weer stralend door het leven te gaan in 2020!

Verzorgde nagels 

Afgebladderde nagellak is zó 2019! Zorg altijd voor verzorgde handen met bijvoorbeeld de lucht- en waterdoorlatende nagellakken van Nailberry. Verkrijgbaar in verschillende, prachtige kleuren!

lak ze gezond
 
Dagelijks reinigen!

Reinigen wordt prioriteit op huidverzorgingsgebied in 2020! Bij COSMANIA vind je reinigers die geschikt zijn voor alle huidtypes, dus ook de meest gevoelige! 

be clean
 
Pamper jezelf

Verwen jezelf eens wat meer in 2020! En dat doe je natuurlijk met een heerlijk gezichtsmasker. Heb jij die van Erborian en MILU al geprobeerd? Onze nieuwste aanwist Magic Stripes is ook echt een aanrader om jezelf eens goed in de watten te leggen!  

start meteen
 
Sleep better

Gun jezelf in 2016 elke nacht 8 uur slaap. Lukt het maar niet om door te slapen? Probeer dan eens de ontspannende slaapproducten van Cosmania. Je vindt ze in het assortiment van o.a. This Works, Mauli en Cowshed. 

probeer het
 
Van je bucketlist

Je huid verjongen door de collageen aanmaak te stimuleren? Het kan in 2019! Met de micro needle roller van Viliv. Eng? Wij vinden van niet. Dr. Felix Bertram ontwikkelde deze roller speciaal om actieve ingrediënten dieper de huid in te rollen. Dit durf jij ook!

rollen maar