Naar boven

Heb jij cellulite en/of striae? Je bent niet de enige!

Door COSMANIA - 07 juli 2021 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

Lifting & verstevigende producten  

Cellulite ontstaat als vetcellen onderhuids samenklonteren, het uit zich als de bekende ‘sinaasappelhuid’. Striae kan verschijnen als het lichaam sneller groeit dan de huid aankan. Onderhuids bindweefsel ‘scheurt’ dan met als resultaat zichtbare striemen. Niets om je voor te schamen natuurlijk! Mocht je het willen verminderen: wij hebben een groot assortiment huidverstevigende producten.

 
It’s magic

Egyptian Magic All Purpose Skin cream is gebaseerd op een eeuwenoude Egyptische formule die Cleopatra gebruikte om haar huid stralend te houden. Breng de hydraterende, helende balsem aan op borsten, buik en dijen (tijdens zwangerschap) om striae te voorkomen en de huid zacht & soepel te houden.

Shop All Purpose Cream
 
Quick & easy

Het Firm & Replenish Body Serum bevat ingrediënten die rijk zijn aan vitamine E, anti-oxidanten, omega's en essentiële vetzuren om de huid te voeden, beschermen en verstevigen. Het serum absorbeert onmiddellijk, waardoor je je na gebruik gelijk kunt aankleden.

Shop Body Serum
 
My cup of tea

De Cupping Kit combineert een eeuwenoude, traditionele massage-en zuigtherapie, die de algehele conditie van de huid verbetert. Het zorgt voor een betere doorbloeding en bevordert lymfedrainage (de afvoer van giftige stoffen). En het verbetert de huidtextuur en de helderheid van je teint.

Shop Cupping Kit
 
Lekker luxe

Vanderohe No.1 Enhancing Body Serum bevat zorgvuldig geselecteerde plantaardige actieve stoffen.  Het zorgt ervoor dat de huid onmiddellijk na het aanbrengen in evenwicht wordt gebracht, gerevitaliseerd en hersteld. De aroma-therapeutische geur vermindert gevoelens van stress.

Shop Body Serum
 
Mask time

Secrets of the Waters Body Mask Formula verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Het helpt bloed- en lymfecirculatie te stimuleren en cellulitis te bestrijden. De verstevigende en verstrakkende lichaamsbehandeling fungeert ook als een natuurlijke vermoeidheidsbestrijder.

Shop Body Mask
 
Super soepel

Zwanger? Mother Nourishing Stretch Mark Balm is een intens voedende crème, speciaal ontwikkeld om striae tegen te gaan en de elasticiteit van de opperhuid te verhogen. De striae-balsem bevat o.a. duindoorn olie, een verzachtende werkstof boordevol vitaminen, om je huid te verwennen en te beschermen.

Shop Stretch Mark Balm