Naar boven

Het perfecte geschenk voor ieder huidtype

29 november 2023

Het perfecte geschenk voor ieder huidtype

Hét perfecte cadeau vinden voor de feestdagen blijft soms lastig en helaas bestaat er voor huidverzorging geen “one-size-fits-all". Geen zorgen, we've got your back! Ontdek in deze blog het perfecte cadeau voor ieder huidtype en hopelijk maken wij jouw zoektocht wat makkelijker! 

 
De droge huid 

Geeft iemand het geschenk van een glowy skin! De top 3 best verkopende gezichtsproducten van Malin+Goetz. Grapefruit face cleanser, Vitamin E face moisturizer, en Detox face mask. De Fresh Faced Starter Set  is de perfecte trio om winterse droogheid te bestrijden en je huid er gezond en in balans uit te laten zien.

Shop Starter Set
 
De gecombineerde/ vette huid 

We willen deze feestdagen shinen, maar niet te veel. De Neal’s Yard Remedies Oily & Combination Skincare Kit reinigt en hydrateert de huid zonder toevoeging van overtollige oliën. Wetenschappelijk ontwikkeld met de speciale zuiverende mix van pure essentiële oliën en matterende actieve plantaardige ingrediënten. Neal's Yard Remedies maakt gebruik van eerlijk verhandelde organische palmarosa essentiële oliën van Madagascar in hun huidverzorging. 

Shop Skincare Kit
 
De gevoelige huid 

Geef dit jaar een beetje liefde en zorg. De Dermalogica Sensitive Skin Rescue Kit is voor de gevoelige en/of geprikkelde huid en bevat producten die helpen om prikkeling en roodheid van de huid te kalmeren, te hydrateren en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze heerlijke producten kalmeren de huid en minimaliseren irritatie. Daarnaast helpen deze verzachtende producten de huidbarrière van de huid te versterken voor een gezondere huid.  

Shop Rescue Kit 
 
De huid met beginnende huidveroudering 

Het cadeau van eeuwige jeugd! Deze Anti-Aging Kit van Mario Badescu bevat vijf producten die je helpen je jeugdige uitstraling te behouden of te vergroten! Deze kit is gebaseerd op de krachten van glycolzuur, aloë vera, grapefuit, kamille en Sint-Jans kruid om een gladdere en prachtige huid te onthullen zonder dat deze droog of vet aanvoelt.  

Shop Anti-Aging Kit 
 
De huid die verrast wil worden 

Het is natuurlijk ook leuk om iemand compleet te verrassen! Tel af naar de kerst en laat je 24 dagen lang verrassen met de Advent Calendar van Molton Brown. Achter 24 schitterende gouden deuren schuilen de kostbaarste schatten van Molton Brown. De Adventskalender is versierd met een met goud verijdelde caleidoscoop van sinaasappelschillen met juwelen, nostalgische kaneel en geliefde feestkruiden. Allemaal geïnspireerd op de nieuwe Marvellous Mandarin & Spice-collectie, een moderne variant op een klassieke Britse kersttaart.

Shop Advent Calendar