Naar boven

Het verschil! De Erborian CC Cream en BB Cream

05 augustus 2019
 


Ben jij al bekend met de hybride BB- en CC-crèmes van Erborian? Deze ‘skin perfecters’ zijn regelrechte bestsellers en wij snappen waarom! Het is namelijk huidverzorging en make-up in één. De lichte, hydraterende formules lijken te smelten in de huid, terwijl de teint wordt geëgaliseerd. Ben je opzoek naar een prachtige, natuurlijke dekking? Dan zijn de BB- en CC-crèmes van Erborian zeker wat voor jou!

Maar wat is nou het verschil tussen deze twee crèmes? Deze vraag krijgen we vrij regelmatig. Daarom leggen we het hier voor je uit!


CC CREAM

(CC = Colour Control)

Deze crème (met SPF 25) bevat een hightech en multifunctionele formule die helpt de teint te corrigeren en te verbeteren, terwijl de huid beschermd en gehydrateerd wordt.

Geïnspireerd door de Koreaanse technologie, komt het product er als een witte créme uit. Als je de ultrafijne textuur uitwrijft op de huid, zal het transformeren in je eigen huidskleur. Hierdoor zorgt het voor een natuurlijke egalisatie, zonder dat het lijkt alsof je make-up op hebt! In vergelijking met de BB Cream, is de CC Cream minder dekkend. Verder is de CC Cream meer glowy dan de BB.

Lees meer over de CC Cream
 


BB CREAM

(BB = Baby Skin)

Wil jij voor iets meer dekking gaan? Dan raden wij zeker de BB Cream aan. Dit product heeft al een kleur van zichzelf. De lichte, fluweelachtige en niet-vette afwerking is matter en minder glowy dan de CC Cream.

Het vermindert zichtbaar imperfecties en hydrateert + beschermt de huid. Het bevat een SPF 20. De huid is zichtbaar egaler en gladder, met een zijdeachtige aanraking, zoals een baby huidje!

Lees meer over de BB Cream