Naar boven

Het verschil tussen de acne treatments van Mario Badescu

Door COSMANIA - 27 februari 2020

Mee-eters, whiteheads, onderhuidse acne en oppervlakkig puistjes.. waar je ook last van hebt, Mario Badescu heeft dé effectieve huidoplossing! Maar met veel verschillende soorten acne treatments in het assortiment, kan het soms lastig zijn om het juiste product te kiezen. Wat werkt het beste voor jouw breakouts? Keep on reading!

Whiteheads

Heb je last van puistjes met een witte kop? Kies dan voor de award-winning Mario Badescu Drying Lotion. Deze snelwerkende, super effectieve spot treatment laat jouw aanwezige pukkels 's nachts verdwijnen terwijl je slaapt. Wist je dat dit ‘het wondermiddel is dat Kylie Jenner tegen puistjes gebruikt'?

Bye bye breakout!
 
Onderhuidse acne

Grotere, diepe en moeilijke acne (cystic acne) kan vaak erg pijnlijk zijn. Kom er snel en effectief van af met de Mario Badescu Buffering Lotion. Geformuleerd met ontstekingsremmende kruidenextracten, behandel je snel grote zones van je gezicht, maar ook bijvoorbeeld van je schouders en nek.

Mario to the rescue
 
Kleine, oppervlakkige puistjes

Met de Mario Badescu Drying Cream verberg en genees je kleinere en oppervlakkige bultjes en pukkels. Daarnaast zorg je ervoor dat acne zich niet kan verspreiden. Het is een zeer effectieve behandeling die z’n werkt doet terwijl het niet zichtbaar is!

Pimple healer
 
Mee-eters

Dé oplossing tegen overmatige, zeer koppige mee-eters en grove poriën is de Mario Badescu Silver Powder. Deze absorberende poeder helpt je poriën te ontstoppen en absorbeert overmatig talg. Na de eerste keer merk je al duidelijk verschil!

Go flawless & clear